Pressmeddelande13 april 2021

Kungsleden bjuder in till presentation av första kvartalet 2021

Torsdagen den 22 april publiceras Kungsledens rapport för första kvartalet 2021. Klockan 08:45 (CET) bjuder vi in investerare, analytiker och media till en direktsänd presentation av vår rapport där VD Biljana Pehrsson och vice VD och CFO Ylva Sarby Westman kommenterar resultatet.

Rapporten släpps klockan 06:55 (CET) och kommer att finnas tillgänglig här. Följ vår direktsända genomgång av rapporten klockan 08:45 (CET) via denna länk. Presentationen är på engelska.

Från och med klockan 08:00 (CET) finns presentationsbilderna som visas tillgängliga här.

Efter vår presentation kommer en inspelad version av sändningen finnas tillgänglig på vår webbplats.

Frågestund
Skicka gärna dina frågor via webbspelaren under vår webbsändning. Dina frågor kommer att ställas och vi anger ditt namn och det företag du representerar. Biljana och Ylva besvarar dem under frågestunden.

 

Media
Journalister som vill göra enskilda intervjuer ombeds kontakta Anna Trane senast några dagar före presentationen.

For mer information, vänligen kontakta:
Anna Trane, Kommunikationschef Kungsleden  +46 708 84 74 69  anna.trane@kungsleden.se

Kungsleden är människor som skapar platser och upplevelser för människor. Genom att förvalta och utveckla attraktiva och hållbara platser ser vi till att människor får ett bättre och mer inspirerande arbetsliv. Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare med fokus på kommersiella fastigheter i svenska tillväxtregioner. Per den 31 december 2020 ägde vi 211 fastigheter med ett sammanlagt bokfört värde på 40 718 Mkr. Kungsleden (KLED) är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap. Läs mer på www.kungsleden.se

Presskontakt

Anna Trane

Kommunikationschef

Tel: 08-503 052 20
Mejla mig