Pressmeddelanden

Kungsleden hyr ut 1 300 kvm i Växjö

Kungsleden har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med Knock 'em Down AB som ska bedriva bowling- och restaurangverksamhet i centrala Växjö. Knock 'em Down hyr 1 300 kvm i fastigheten Tegnér 15.

Kungsleden AB (publ) har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med företaget Knock 'em Down AB som öppnar sin första bowlinghall och restaurang i fastigheten Tegnér 15 i centrala Växjö. Lokalen omfattar 1 300 kvm och kommer att genomgå en större renovering för att anpassas till den nya verksamheten. Verksamheten öppnar under hösten 2016.

”Det är glädjande att vi nu hyr ut en stor och välkänd lokal till en verksamhet som kommer att tillföra Växjö och dess invånare ett helt nytt nöjeskoncept. Vi anpassar lokalen i samråd med Knock 'em Down för att skapa bästa möjliga förutsättningar för verksamheten, för besökare och fastigheten”, säger Tobias Nilsson, förvaltare Kungsleden.

”Vi är stolta och glada över att vår vision äntligen blir verklighet. Till hösten startar vi Knock 'em Down på Västra Esplanaden i Växjö innehållande bland annat bowling, biljard, shuffleboard, restaurang och bar. Det kommer att bli en spännande och fantastisk resa för oss alla!”, säger Malin Berggren, Knock 'em Down.

För mer information vänligen kontakta:

Tobias Nilsson, förvaltare Kungsleden | 040-17 44 23 | tobias.nilsson@kungsleden.se

www.kungsleden.se


This press release is available in English at www.kungsleden.se/press

Informationen lämnades för offentliggörande den 30/3 2016 kl. 07.00 

Kungsledens affärsidé är att äga, förvalta och förädla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner i Sverige och leverera attraktiv totalavkastning. Fokus på värdeskapande sker genom att tillgodose kunders lokalbehov genom att förvalta, förädla och utveckla fastigheter samt optimera bolagets fastighetsportfölj. Kungsleden är noterad på NASDAQ Stockholm sedan 1999.