Torshamnsgatan 27

Skapa er drömarbetsplats i en hemma miljö.

Kontor med Hemmakänsla!

Torshamnsgatan 27 i Kista, Stockholm, är mer än bara en arbetsplats. Det här är en plats som lever alla tider på dygnet och som anpassar sig till dig, inte tvärtom. Vi erbjuder den service du behöver för att få vardagen att gå ihop. Välkommen på visning så berättar vi mer!

Om fastigheten

Byggår: 1987. Torshamnsgatan 27 renoveras och anpassas för att bli en modern mötesplats och möta de behov och krav som finns. Vi har försökt tänka ut alla delar som kan bidra till att göra det bättre för dig och dina medarbetare. Lokalerna erbjuder många möjligheter och den interiöra hemmakänslan bidrar till att alla känner sig välkomna. En genomtänkt och trevlig utemiljö fungerar bra för både möten och kvällsaktivitet med kollegorna. Fastigheten är miljöcertifierad enligt Green Building. Parkeringsmöjligheter finns i garage och utomhus.

Omgivning

KISTA SCIENCE CITY - Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) där näringsliv, akademi och offentliga aktörer sedan 1986 samverkar i syfte att skapa ett världsledande centrum för digital forskning. Innovationsklustret är det största i Europa och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista Science City spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Service

Kista Galleria erbjuder all den service man kan tänka sig och är en av Stockholms mest välbesökta Gallerior. Allt från shopping, restauranger och olika nöjesaktiviteter erbjuds. För den biosugne erbjuder SF en fin och ombygg biograf. Gillar man racing erbjuder O'Learys, förutom bowling även GoCart. Många välkända märken som H&M, KappAhl, Nilsson Shoes, Vero Moda, Indiska mfl finns etablerade här.

Kommunikationer

Från fastigheten till tunnelbanan tar det ca 8 minuter att promenera, till Pendeltåget ca 7 minuter. Flera busslinjer går genom området, även en buss som tar dig lätt upp till Pendeltågsstationen Helenelund. Till Arlanda och Bromma tar man sig både med taxi, flygbussar eller Pendeltåg (Arlanda). Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Snart kommer även Tvärbanan att korsa Kista. Den byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund. Kistagrenen ger möjlighet till smarta byten till tunnelbana, pendeltåg och bussar. Trafikstart hela sträckan till Helenelund beräknas till år 2023.

Lokaltyp

Kontor


Lokalarea

545 kvm


Område

Kista


Adress

Torshamnsgatan 27


Kommun

Stockholm

Kontakt


Pernilla Pettersson

Projektuthyrare
010-151 63 03

Kontakt

Mer information

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Meddelande

Din förfrågan har nu skickats.

Något gick fel på webbplatsen.