Borgarfjordsgatan 14A

Ta chansen att designa ett kontor utifrån ditt företags behov i innovationsklustret Kista Science City.

Välkommen på visning!

Mitt i bubblande Kista Science City kan vi just nu erbjuda ditt företag möjligheten att skräddarsy en lokal på översta våningen i en välskött kontorsfastighet. Lokalen står inför en renovering och vi ser ett stort värde i att genomföra den utifrån önskemål från den blivande hyresgästen. Trots sitt centrala läge ligger fastigheten lugnt till. En kort promenad bort ligger T-bana, busstorget och Kista galleria. Lika nära är det till lummiga grönområden för den som vill ta en lunchpromenad. Parkering finns både i varmgarage och utanför fastigheten.

Omgivning

Kista Science City är utan tvekan ett av Stockholms mest spännande områden. Här finns Europas största innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista Science City spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Service

En promenad på fem minuter från fastigheten ligger Kista Galleria. Den är en av Stockholms mest välbesökta gallerior och har ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjesaktiviteter - bland annat bowling, bio och gokart.

Kommunikationer

Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Det tar fem minuter att promenera från fastigheten till Kista tunnelbanestation. Flera busslinjer går genom området, bland annat buss 523 och 178 som stannar vid pendeltågsstationen Helenelund. Du tar dig till Arlanda och Bromma flygplats med pendeltåg eller flygbuss. Snart kommer även Tvärbanan att korsa Kista. Den byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund. Trafikstart hela sträckan till Helenelund beräknas till år 2023.

Lokaltyp

Kontor


Lokalarea

175 kvm


Område

Kista


Adress

Borgarfjordsgatan 14A


Kommun

Stockholm

Kontakt


Andreas Tangen

Uthyrare
08-503 052 77

Kontakt

Mer information

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Meddelande

Din förfrågan har nu skickats.

Något gick fel på webbplatsen.