Lokal med genomgående ljusinsläpp

Lokalen präglas av ljusa ytskikt och grön textilmatta. Bra ljustillförsel från det genomgående ljusinsläppet. Här har ni allt som behövs i form av öppet landskap, konferensrum, mindre samtalsrum, och personalytor. I fastigheten finns cykelrum samt besöksparkering på baksidan av fastigheten. Möjlighet att hyra till förråd och garageplatser i fastighetens varmgarage finns. Service i området i form av gym, mötes- och konferensytor, ett flertal restauranger för ett bra utbud av frukost, lunch och catering. Närhet till Gärdet och dess grönområden samt utomhusgym. Här är det enkelt att skapa värde för både företag och medarbetare. Hit tar du dig både med buss som stannar bara några meter från fastigheten, Gärdets tunnelbanestation samt bil via E18 och E4/E20. Kontakta oss gärna idag för mer info eller en visning på plats.

Lite mer om platsen

Området Gärdet/Värtahamnen är ett välkänt område i Stockholm med en gedigen historik. Nu genomför Stockholms stad ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här uppförs en hållbar blandstad med 12000 bostäder och 35000 arbetsplatser samt ett brett serviceutbud med restauranger, kaféer, bank, friskvård, butiker och mataffärer. Stadsdelen ska vara färdig under 2025.

Detta hittar du också här

Det finns gott om restauranger i området. Du har SATS som granne. På Gärdet kan du åka skidor när snön ligger, ta en skön joggingrunda på lunchen, besök utegymmet och Kampementsbadet som ligger knappt 200 meter bort.

Så tar du dig hit

Det är endast cirka 10 minuters promenad till Tunnelbana Gärdet och bussar går utanför fastigheten. Med bil är det via nya tunneln nära ut på E18 och E4/E20.

Information

Bekvämligheter i lokalen

Kök/pentry
WC

Bekvämligheter i fastigheten

Parkering
Fiberanslutning
Garage (Varm)
Besöksparkering
Cykelrum
Elbilsplatser

Karta

Kontakta oss gärna vid frågor

Hannah Eriksson

Uthyrare

Tel: 08-503 052 41
Mejla mig

Intresseanmälan

Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om Östhammarsgatan 74