Kantyxegatan 25B

Snyggt, fräscht lager med kontor i toppskick!

Lager med kontor i toppskick!

Ljusa, fräscha lokaler med stilren inredning i hög standard. De 220 kvm är fördelat på ca 125 kvm lager med högt i tak och mekanisk port, 95 kvm kontor med kontorslandskap, konferensrum och pentry .Det finns omklädningsrum med dusch.

Omgivning

Fastigheten är placerad i Fosie som representerar välkända företag inom de flesta brancher.

Service

I Fosie Industriby har du nära till både service och kommunikationer. Ett stenkast från fastigheten finns påfart till de större vägnäten och på gångavstånd har du all tänkbar service så som lunchrestauranger, bank, systembolag mm. Industriområdet består av ett stort antal företagslokaler av varierande storlek. Fastigheten ligger i Fosie stadsdel. Här är bebyggelsen blandad och består både av höghus och industrier samt äldre hus i herrgårdsstil. Fosie kyrka, runstenen och många av bostadsområdenas namn skvallrar om stadsdelens gamla anor. Dagens Fosie utmärker sig bland annat genom Fosie Industriby med cirka 10 000 arbetsplatser och cirka 300 företag. Jägersro Center, som du hittar på gångavstånd, erbjuder inte bara trav och galopp utan också en hel del shopping. Närheten till Öresundsbron och Köpenhamn ger flera bra möjligheter.

Kommunikationer

Från fastigheten tar du dig snabbt in till Malmö centrum. Med bil tar resan knappt 15 minuter. Fastigheten är placerad mellan yttre och inre ringvägarna, tillgängligheten med bil är således utmärkt. Stadsbuss går längs Kantyxegatan.

Lokaltyp

Lager


Lokalarea

220 kvm


Område

Fosie


Adress

Kantyxegatan 25B


Kommun

Malmö

Kontakt


Helena Dellborg

Helena Dellborg

Uthyrare
040-17 44 25

Kontakt

Mer information

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Meddelande

Din förfrågan har nu skickats.

Något gick fel på webbplatsen.