Roxtorpsgatan 16B

Nu har du möjligheten att flytta in din verksamhet i en flexibel lokal med närhet till centrala Linköping.

Lager med kontor i bra läge

I ett bra läge på Tornby finns denna lokal som i huvudsak består av öppen planlösning. Den lämpar sig väl till småskalig industri eller teknik med lager. Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Omgivning

Fastigheten ligger i ett industriområde nära E4:an. Med 5 minuters bilväg in till centrala Linköping har den ett strategiskt läge med god tillgång till service och kommunikationer. I den omedelbara omgivningen finns flera företag inom bland annat fordon och livsmedel.

Service

Fyra minuter bort med bil från fastigheten ligger ett av Sveriges största handelsområden. Här finns bland annat flera större hemelektronikkedjor, IKEA och shoppingcentret I-HUSET med över 60 butiker och restauranger. Linköpings centrum är bara 5 minuter bort med bil.

Kommunikationer

Linköpings centrum ligger 5 minuter bort med bil - eller 8 minuter med cykel. Precis utanför fastigheten passerar busslinje 10 som tar dig direkt till Linköping Resecentrum. Om du vill ta bussen till centrala Linköping (Stora Torget) ligger busshållplatsen Nygård en kort promenad bort.

Lokaltyp

Lager


Lokalarea

280 kvm


Område

Tornby


Adress

Roxtorpsgatan 16B


Kommun

Linköping

Kontakt


Tommy Svärd

Tommy Svärd

Marknadsområdeschef

Kontakt

Jessica Sjögren

Förvaltningsass/Uthyrare

Kontakt

Mer information

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Meddelande

Din förfrågan har nu skickats.

Något gick fel på webbplatsen.