Järnvägsgatan 36, Kungsbacka

Typ av lokal: Kontor, lager, e-handel
Storlek: 175 kvm
Hyra: 14 583 kr/månad (1 000 kr/kvm/år)

Ledigt fr.o.m: 2021-12-01

Kombilokal med port på inhägnad gård

Kombilokal fördelad på två plan med 5,38 meter i takhöjd på lagret (ca 40 kvm) centralt i Kungsbacka. Lokalen har entré genom inhägnad gård, parkering finns in anslutning till lokalen. Plan 1 består av kontor, wc, dusch och lager. Plan 2 består av pentry, kontor/ konferens samt sociala ytor.

Lite mer om platsen

Fastigheten ligger i centrala Kungsbacka och man har alla fördelar av att vara i centrum, men kan ändå snabbt och lätt ta sig till och från jobbet. Kungsbacka är en av de mest expansiva kommunerna i Sverige. Lagom pendlingsavstånd till Göteborg och lång kustlinje gör Kungsbacka till en attraktiv kommun. Europaväg 6/20, liksom järnvägen mellan Göteborg och Malmö, går rakt genom kommunen från norr till söder. Kungsbacka stad har medeltida ursprung och idag präglas innerstaden av låg trähusbebyggelse från förra sekelskiftet.

Detta hittar du också här

I Kungsbacka innerstad finns gott om caféer och restauranger. I centrum finns också Kungsmässan köpcentrum som korats till Årets Köpcentrum 2008 av branschorganisationen Svensk Handel och tidningen Dagens Handel.

Så tar du dig hit

Det finns bra kollektivtrafik norrut mot Göteborg och Mölndal i form av pendeltåg och expressbuss. Söderut mot Varberg, Falkenberg och Halmstad går tåg varje timma. Kungsbacka Järnvägsstation och busstation ligger på gångavstånd.

Information

Bekvämligheter i lokalen

Kök/pentry
Dusch
WC
Verkstad

Bekvämligheter i fastigheten

Parkering
Fiberanslutning

Karta

Kontakta oss gärna vid frågor

Kicki Grönlund

Uthyrare

Tel: 031-755 56 44
Mejla mig

Helena Dellborg

Uthyrare

Tel: 031-755 56 09
Mejla mig

Intresseanmälan

Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om Järnvägsgatan 36