Britta Sahlgrens gata 8 A-D, Västra Frölunda

Typ av lokal: Kontor
Storlek: 385 kvm
Hyra: 32 083 kr/månad (1 000 kr/kvm/år)

Nyrenoverat kontor med attraktiv entré

Kontoret är i behov av total renovering vilket gör att man kan kan påverka både ytskikt samt planlösning. Kontoret är ljust och har en modern och inbjudande entré på våning 3.

Lite mer om platsen

Högsbo-Sisjön industriområde har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag. Högsbo-Sisjön industriområde ligger i sydvästra Göteborg inte lågt från Frölunda torg och Mölndals centrum. Det centrala läget och närhet till stora trafikleder har gjort området mycket attraktivt för företag i olika branscher.

Detta hittar du också här

Fastigheten ligger i Högsbo industriområde och här är serviceutbudet stort. I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger, gym och bank.

Så tar du dig hit

Kommunikationen från Britta Sahlgrens gata 8 är mycket god. Från fastigheten kommer du snabbt och lätt ut på Dag Hammarskköldsleden. Den kollektiva kommunikationen är också bra, precis utanför fastigheten finns en busshållsplats. Därifrån går buss nr 82 samt buss nr 758. Dessa bussar går med ca 30 minuters mellanrum till centralstationen.

Information

Bekvämligheter

Parkering
Skyltläge

Karta

Kontakta oss gärna vid frågor

Helena Dellborg

Uthyrare

Tel: 031-755 56 09
Mejla mig

Kicki Grönlund

Uthyrare

Tel: 031-755 56 44
Mejla mig

Intresseanmälan

Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om Britta Sahlgrens gata 8 A-D