Kungsleden söker uthyrare

Vill du vara del av ett bolag som aktivt jobbar för att driva på omställningen mot ett hållbart samhälle? Drivs du av resultat och långsiktiga relationer och vill verka i en miljö som präglas av engagemang på ett av Sveriges mest jämställda fastighetsbolag? Då kan du vara Kungsledens nya Uthyrare i Stockholm!

Om Kungsleden

Kungsledens vision är att skapa attraktiva och hållbara platser för att få människor att inspireras. Det långsiktiga målet är att bli Sveriges mest lönsamma och framgångsrika fastighetsbolag. Det sker genom att ha marknadens mest nöjda kunder och engagerade medarbetare. Är du en person som trivs med utmaningar och vill vara med och påverka så är detta en tjänst för dig!

Om tjänsten

Som uthyrare på Kungsleden arbetar du i ett team som består av 6 personer, varav en projektuthyrare, och du rapporterar till Kungsledens uthyrningschef. Tillsammans med dina kollegor i uthyrningsteamet jobbar du långsiktigt och proaktivt med uthyrning av främst kontorslokaler. Du blir en del av ett team där man supportar varandra i en positiv anda som präglas av samarbete och omtanke. Arbetet är fritt, omväxlande och du planerar i hög grad din egen tid. Ditt agerande i det dagliga arbetet är affärsmässigt och besluten grundas på långsiktighet och hållbarhet.

Placering är på Kungsledens nya, toppmoderna kontor i Värtahamnen och du har även möjlighet att utgå från något av lokalkontoren som finns i Danderyd, Kista och Gärdet.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

 • Ansvarig för uthyrningsarbetet från tidiga skeden till undertecknade av hyreskontrakt. 
 • Tar fram uthyrningsstrategier.
 • Utvecklar värdeskapande tjänster samt är drivande i arbetet med att utveckla lösningar som inspirerar och som bidrar till kundens affär.
 • Arbetar långsiktigt och proaktivt med potentiella kunder och genomför olika införsäljningsaktiviteter, som tex att svara på förfrågningar, visa lokaler, genomföra presentationer, ha kontakter med mäklare och hyresgästrådgivare.
 • Är drivande i sälj- och marknadsarbetet och ser till att relevant material tas fram.
 • Är aktiv i Kungsledens uthyrningsgrupp och medverkar till ständig utvecklig av vårt arbete.
 • Bearbetar uthyrningsmarknaden bl a genom att aktivt delta i olika uthyrningsforum.
 • Som en del i det dagliga arbetet tar du del av trender och forskningsrapporter för att ständigt vara uppdaterad och jobba proaktivt. 
 • Medverkar till att bygga upp en kunddatabas i Kungsledens CRM.

 

Erfarenhet och kunskap

Du har erfarenhet av att hantera större kommersiella uthyrningsaffärer med goda resultat och vi ser gärna att du har en eftergymnasial säljutbildning.

Du har förhandlingsvana och god branschkännedom. 

Då Kungsleden skapar hållbara platser och kunderbjudanden är det meriterande om du har ett intresse för hållbarhet.

För rollen krävs körkort.

Personliga egenskaper

 • I tjänsten som uthyrare måste du ha affärsfokus, engagemang och långsiktighet.
 • Det är viktigt att du är kommunikativ och lyhörd, social, diplomatisk och kan anpassa dig utifrån sammanhanget.
 • Du har förmåga att arbeta självständigt, är driven och framåtinriktad.
 • Du tycker om att anta utmaningar, är utvecklingsorienterad och nyfiken på att lära nytt.
 • Du är prestigelös, delar gärna med dig av dina erfarenheter och trivs med att jobba i team.
 • Du är orädd, trygg i dig själv och har integritet.
 • Genom att vara professionella, visa omtanke, vara engagerade och lösningsorienterade samt visa uppskattning för varandra skapar vi arbetsglädje.

 

Kungsledens erbjudande

Kungsleden är ett växande bolag med ett företagsklimat som genomsyras av en transparent och öppen kultur där det alltid är snabbt till beslut. Allt som görs tar avstamp i värderingarna: omtanke, glädje och professionalism. Inom bolaget arbetar ca 130 personer. Kungsleden välkomnar mångfald oavsett kulturell bakgrund, sexuell läggning, funktionsvariation, religion eller ålder. Kungsleden är jämställda på alla nivåer i bolaget och mångfalden bidrar på ett positivt sätt till företagets utveckling.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som Uthyrare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Kungsleden med A-Search. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helen Hafström, helen.hafstrom@asearch.se eller 0730-350 221.

Skicka din ansökan snarast via denna länk:
http://www.asearch.se/aktuella-uppdrag/425/