Drifttekniker till Kungsleden i Stockholm

Vill du arbeta som Drifttekniker på ett dynamiskt och kreativt bolag som har ambitionen att bli Sveriges mest lönsamma och framgångsrika fastighetsbolag? Har du tidigare erfarenhet av liknande roll/arbetsuppgifter och vill bli del av ett vinnande team? Då skall du direkt söka denna tjänst!

Om tjänsten

Kungsledens Drifttekniker är fastighetsägarens ambassadör utåt. Daglig kundkontakt med våra hyresgäster som är en central del av arbetet. Som Drifttekniker hos oss är du en specialist med ansvar för att genomföra drift, skötsel och underhåll av fastighetens tekniska system. Det innebär att du i ditt dagliga arbete säkerställer att dessa system fungerar optimalt i enlighet med fastighetsägarens krav och hyresgästens förväntningar. I ditt dagliga arbete arbetar du med serviceanmälan, felsökning och reparationer av vanligt förekommande och avancerade fel och brister. Du genomför förebyggande och avhjälpande underhåll och kan identifiera energi- och vattenbesparande åtgärder samt driftoptimera befintliga installationer. Som Drifttekniker agerar du representant för Kungsleden och utvecklar nätverk gentemot installations/teknikbolag, konsulter, entreprenörer och lokala myndigheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Dagliga ronderingar, akut felavhjälpning, planerat underhåll, SBA-ronderingar
 • Kundkontakt och serviceanmälan (dedu)
 • Delta i driftoptimeringsprojekt och driftmöten
 • Input till underhållsplaner, energibesparingsprojekt, affärsplan/budget
 • Byta ljuskällor vid behov, se till att det är helt rent och snyggt
 • Rapportering i fastighetssystem
 • Delta i projektgrupper, verksamhetsutvecklingsprojekt och processer
 • Utveckla arbetsuppgifter/processer för en ny intern driftorganisation

Kvalifikationer

Vi tror att du har relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet med inriktning mot området fastighetsteknik.

 • Vi söker dig som har fem års arbetslivserfarenhet från fastighetsteknikbranschen, gärna i rollen som drifttekniker.
 • Du kan läsa, förstå och använda driftbilder, driftkort, flödesscheman/planritningar från kommersiella fastigheter.
 • B-körkort är ett krav.

Du bör ha god samarbetsförmåga såväl internt och externt med kollegor, leverantörer, entreprenörer och tillståndsgivande lokala myndigheter. Du har en stark drivkraft att leverera i enlighet med hyresgästernas förväntningar eller kanske till och med lite mer. Vi förutsätter att du är affärsmässig, ansvarstagande och resultatorienterad. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlighet då det för oss är viktigt att alla kan leva upp till vår värdegrund; Omtanke, Glädje och Professionalism. Detta är extra viktigt då vi nu bygger upp och utvecklar denna driftorganisation internt. En flexibel och lösningsorienterad inställning med fokus på nöjd hyresgäst är viktig.

Ansökan

Vill du bli en del av ett mycket intressant företag med hjärtat på rätt ställe? Välkommen att söka tjänsten via vår rekryteringspartner Isaksson Rekrytering & Bemanning. Har du några frågor, ring ansvarig rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på 076-000 11 97. Urval och intervjuer hos Kungsleden kommer att ske med start i februari och tjänsterna skall tillsättas under våren.

Om Kungsleden

Kungsleden är människor som skapar platser och upplevelser för människor. Genom att förvalta och utveckla attraktiva och hållbara platser ser vi till att människor får ett bättre och mer inspirerande arbetsliv. Vi är en långsiktig fastighetsägare med fokus på kommersiella fastigheter i svenska tillväxtregioner. Per den 31 december 2019 ägde vi 209 fastigheter med ett sammanlagt bokfört värde på 38 310 Mkr. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap. Vår vision är att skapa attraktiva och hållbara platser där människor inspireras. Ungefär 90 procent av våra fastigheter finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Västerås och de flesta är samlade i så kallade kluster, det vill säga eftertraktade platser med bra kommunikationer där vi äger många fastigheter och där vi är med och driver hela områdets utveckling. Vårt långsiktiga mål är att bli Sveriges mest lönsamma och framgångsrika fastighetsbolag, genom att ha marknadens mest nöjda kunder och engagerade medarbetare.

Kungsleden som arbetsplats

Kungsleden är ett växande bolag med ett företagsklimat som genomsyras av en transparent och öppen kultur där det alltid är snabbt till beslut. Allt vi gör tar avstamp i våra värderingar: Omtanke, Glädje och Professionalism. Inom bolaget arbetar ca 130 personer. Kungsleden välkomnar mångfald oavsett kulturell bakgrund, sexuell läggning, funktionsvariation, religion eller ålder. På Kungsleden är vi jämställda på alla nivåer i bolaget och mångfalden bidrar på ett positivt sätt till vår utveckling och framgång. Läs mer på www.kungsleden.se

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).