Lokal i Malmö, 1057 kvm

Höjdrodergatan 2, Malmö

Lokalarea
1 057kvm

Lokal för praktiska utbildningar!

Unik möjlighet att hyra en egen fastighet med nyrenoverade ytskikt. Planlösningen är välplanerad med fyra generösa teorisalar och två stora praktiska verkstadsytor. Stadsbussarna går hit och man kan enkelt ta sig direkt ut på inre ringvägen. Tidigare hyresgäst har varit Lernia. Specifik fakta om byggnaden: Ansluten till fjärrvärme. Betonggolv. 2st FTX- system. Takhöjd (verkstad) - 4 m till balk. Takhöjd (elevuppehållsrum) - 3,8 m. Takhöjd Övrigt utrymme - 2,7 m. Garageport - 3,5 m hög och 3,2 m bred. 5st P-platser finns tillgängliga på fastigheten och fler längst med Höjdrodergatan .

Om fastigheten

Fastigheten är bäst lämpad för utbildningsverksamhet.

  • Objektet
  • {{ legend.poi.category.name }}

Omgivning

Det strategiska läget, strax intill inre ringvägen, gör det snabbt och smidigt att ta sig in till Malmös centrala delar. Stadsdelen lockar till sig allt fler företag vilket till största del beror på det strategiskt geografiska läget med närhet till kunder, leverantörer och tillgång till välutbildad arbetskraft.

Service

I Malmö centrum har du över 600 restauranger, caféer och serveringar att välja mellan som erbjuder smaker från världens alla hörn. För den modeintresserade och nöjeslystne finns ett rikt utbud både av shopping och av underhållning. Malmö har ett brett näringsliv med både små och medelstora företag som dominerar. Staden lockar till sig allt fler huvudkontor vilket till största delen beror på det strategiskt geografiska läget med närhet till kunder och leverantörer, tillgång till välutbildad arbetskraft, närhet till Kastrup, bra infrastruktur och förhållandevis billiga lokaler.

Kommunikationer

Med stadsbuss 31 mot Lindängen från Malmö central tar bussresan cirka 18 min. Med bil tar du dig snabbt ut till inre ringvägen som tar dig genom stora delar av Malmö. I Malmö är det lätt att ta sig fram vare sig du är bilburen, på cykel eller använder dig av allmänna kommunikationer.

Lokaler i närheten