Hyllie Boulevard 53, Malmö

Beskrivning

Eden är världens första Symbiotic Building™. En plats där smarta digitala lösningar, förstklassig service och naturnära element verkar i symbios för att människans välmående alltid ska vara i centrum. De gemensamma ytorna har en egen klimatzon som byter karaktär med årstiderna och ser till att naturen alltid är nära. Fastigheten har åtta våningsplan och en fantastisk terrass med utsikt mot Öresundsbron. Eden kommer att certifieras enligt såväl Leed som Well v2. Intill fastigheten Eden planeras en 64 000 kvm park. Åkermark ska fyllas med möjligheter, drömmar, rekreation, lek och möten. Planen är att parken ska börja byggas 2020.

Omgivning

På bara tolv år har Hyllie gått från att vara en åker med ett vattentorn till att vara en av de mest innovativa och snabbast växande stadsdelarna i Malmö. Hyllie vill visa vägen för Malmös framtida utveckling och samtidigt vara en global förebild för hållbar stadsutveckling. Tack vare det oslagbara läget vid Öresund, de goda kommunikationsförbindelserna till resten av Sverige och världen samt en unik framåtanda har många nationella och internationella företag valt att etablera sina regions- eller huvudkontor i Hyllie.

Detta hittar du också här

I takt med att Hyllie växer ökar även serviceutbudet. Men redan nu hittar du bland annat Emporia, ett köpcentrum på hela 93 000 kvm med cirka 230 butiker och 20 restauranger. I området ligger också Malmö Mässan samt Malmö Arena som erbjuder konserter och sportevenemang.

Så tar du dig hit

Hyllie är knutpunkten för kollektivtrafiken i södra Malmö. Tre lokala busslinjer förlängs till Hyllie centrum och två regionala busslinjer kommer att stanna vid Stationstorgets nedgång till perrongen. Med tåg tar det endast sex minuter till Malmö Centralstation, och Kastrup når man på bara 13 minuter.

Information

Bekvämligheter

Mötesrum
Restaurang
Reception
Konferens
Skyltläge
Fiberanslutning
Garage (Varm)
Terrass
Cykelrum

Fastighetsbeteckning

Löpöglan 2

Typ av lokal

Mark Kommersiella

Karta

Kontakta oss gärna vid frågor

Adam Falkenström

Förvaltare

Tel:
Mejla mig

Fariha Samman

Förvaltningsassistent

Tel: 040-17 44 21
Mejla mig

Uthyrning Malmö

Uthyrare

Tel: 040-17 44 25
Mejla mig