Tegeluddsvägen 100

kontor med människan i centrum

5 min från Karlaplan och granne med ståtliga 79&Park utvecklar vi nu moderna kontor som sätter människan i centrum. De luftiga kontoren erbjuder generösa ljusinsläpp och flexibla ytor utformade för att möta arbetsplatsens alla olika behov. I entrén välkomnas du av en konstnärligt utformad ljusgård med både restaurang och kafé. Direkt utanför dörren finns oslagbara möjligheter för träning och rekreation. Eller vad sägs om utegym, löpslingor till gröna oaser vid vattnet och utomhuspool på sommaren.

Välkomna till Tegeluddsvägen 100.

Kontakta oss
”Ring oss så berättar vi
mer om denna pärla på Gärdet,
bara 5 min från Karlaplan.”

Kontaktuppgifter
säljteam:

020-10 33 93

Lena Bredberg
lena.bredberg@kungsleden.se

Sophie Ring
sophie.ring@kungsleden.se

Johan Blomkvist
johan.blomkvist@kungsleden.se

”Ring oss så berättar vi mer om denna pärla på Gärdet, bara 5 min från Karlaplan.”

Kontaktuppgifter säljteam:

020 - 10 33 93

Lena Bredberg
lena.bredberg@kungsleden.se

Sophie Ring
sophie.ring@kungsleden.se

Johan Blomkvist
johan.blomkvist@kungsleden.se

Variera resvägen
till jobbet:

45 min
15 min
7 min
16 min
26 min
13 min

Tiden är beräknad från t-centralen (förutom båten som utgår från Lidingö/Dalénum).

”Vårt fokus har legat på att skapa ett hus att trivas i, med inspirerande gemensamma ytor såväl ute som inne.”
Visionsbild
Visionsbild
Visionsbild
Visionsbild
Visionsbild
Visionsbild
Visionsbild
Visionsbild
Visionsbild
Visionsbild
Visionsbild

Tre flexibla planför alla tänkbara behov

Tegeluddsvägen 100 sträcker sig över tre kontorsplan om totalt 7800 kvm som omger en inre ljusgård, vilken kan integreras med det nedre kontorsplanet. Husets konstruktion medger flexibla lösningar, där både coworking, traditionella kontor och aktivitetsbaserade ytor är möjliga. Oavsett vilka behov du och dina medarbetare än har, ser vi till att utveckla kontor som sätter era behov i centrum.

Gärdeten förlängning av innerstaden

Gärdet genomgår nu en mycket spännande utveckling för att på allvar bli en naturlig förlängning av innerstaden. I skärningspunkten mellan staden, vattnet och nationalstadsparkens grönska får du lyxen av att sitta både mitt i naturen och mitt i stan, samtidigt.

Här samlas nyfikna och ambitiösa människor inom expansiva branscher som media, fintech och internationella importbolag. Människor som driver en spännande utveckling i området och också attraherar ett framväxande serviceutbud. Gym både inne och ute, padelcenter, löpspår och ett ständigt växande restaurangutbud bidrar alla till en livfull plats och en trivsam miljö för dig som har din vardag här.

Ljusgården

ett nav för hela huset

När du kliver in på Tegeluddsvägen 100 möts du direkt av den stora ljusgården. Den utgör husets nav och ger med sin generösa takhöjd en känsla av att nästan vara utomhus. Här finns en loungeyta där du kan slå dig ner för att läsa eller bara ta en paus, medan de olika serveringarna erbjuder såväl en morgonfika i farten som en långlunch med arbetskamraterna.

Det uppochnedvända trädet med sin tre meter breda krona bidrar tillsammans med den, likt regndroppar, nedpendlade belysningen och molnet av gotländskt ull till en lugnande rumslighet i ljusgårdens generösa rymd. Här har vi velat skapa en plats dit du kan söka dig för ett mijöombyte, utan att ens behöva lämna byggnaden.

Om Kungsleden

Kungsleden är människor som skapar platser och upplevelser för människor. Genom att förvalta och utveckla attraktiva och hållbara platser ser vi till att människor får ett bättre och mer inspirerande arbetsliv. En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Som kund hos Kungsleden ska du alltid känna dig välkommen och uppleva att vi genom ett gott samarbete är med och bidrar till din affär. Välkommen till Kungsleden.