Pressmeddelanden

Kungsleden tecknar sjuårigt hyresavtal i Hyllie

Kungsleden tecknar ett sjuårigt hyresavtal med Hawaii Poké som nu flyttar in i en 105 kvm stor lokal i den växande stadsdelen Hyllie i Malmö.

”Vi är mycket glada att Hawaii Poké väljer att etablera sin senaste restaurang i våra lokaler i Hyllie. Det här bidrar till att göra området ännu mer attraktivt och det är inspirerande att se hur Hyllie växer och blir ett profilområde för hela Öresundsregionen”, säger Ulrica Sjöswärd, regionchef för Kungsleden i Malmö och Göteborg.Lokalen ligger i fastigheten Vagnslidret 1, även kallad Isblocket, strax intill Malmö arena och shoppingcentret Emporia. Stadsdelen Hyllie är en växande stadsdel i södra Malmö med både bostäder, arbetsplatser, hotell, handel och evenemang. Hela stadsdelen har byggts upp med ambitiösa mål för hållbar stadsutveckling och med sitt strategiska läge med närhet till Öresundsbron lockas många olika aktörer till området.

”Vi ser en stor potential i området som är växande med både bostäder, arbetsplatser och handel. I och med det här samarbetet får vi tillgång till fräscha lokaler som ligger centralt och strategiskt”, säger Aaron Colman som är vd på Hawaii Poké.

Hawaii Poké flyttar in i de nya lokalerna i början av februari 2021.

För mer information, vänligen kontakta:

Ulrica Sjöswärd, Regionchef, Kungsleden | 031-755 56 31 | ulrica.sjosward@kungsleden.se

Anna Trane, kommunikationschef Kungsleden | 0708 – 84 74 69 | anna.trane@kungsleden.se
Kungsleden är människor som skapar platser och upplevelser för människor. Genom att förvalta och utveckla attraktiva och hållbara platser ser vi till att människor får ett bättre och mer inspirerande arbetsliv. Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare med fokus på kommersiella fastigheter i svenska tillväxtregioner. Per den 30 september 2020 ägde vi 211 fastigheter med ett sammanlagt bokfört värde på 39 872 Mkr. Kungsleden (KLED) är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap. Läs mer på www.kungsleden.se