Pressmeddelanden

Kungsleden moderniserar 3 600 kvm för Nelly i Borås

Kungsleden förlänger kundrelationen med näthandlaren Nelly genom ett femårigt hyresavtal i fastigheten Spindeln 12 i Borås. Hyresavtalet omfattar drygt 3 600 kvm kontor- och studiolokaler. Nellys lokaler kommer även att moderniseras.

”Vi vill skapa attraktiva och hållbara platser för våra hyresgäster. Att vi får möjligheten att vidareutveckla Nellys lokaler i kombination med ett förlängt förtroende är mycket glädjande”, säger Ulrica Sjöswärd, regionchef Göteborg/Malmö på Kungsleden.Nelly är en ledande aktör inom mode på nätet med ett brett sortiment av såväl designerkläder som de egna varumärkena, NLY Trend och NLY Shoes och NLY Lingerie.

”Vi har visionen att bli nummer ett inom mode online med ett brett urval av de senaste trenderna till unga modeintresserade. Det är viktigt för oss att skapa en inspirerande miljö för våra medarbetare”, säger Therese Knutsson, HR-chef på Nelly.Spindeln 12, belägen i Knalleland i Borås, har 10 675 kvm uthyrningsbar yta och är i samband med hyresavtalet uthyrd till 89 procent.

För mer information, vänligen kontakta:

Anna Trane, kommunikationschef Kungsleden | 08-502 052 20 | anna.trane@kungsleden.se

Ulrica Sjöswärd, regionchef Göteborg/Malmö Kungsleden | 031-755 56 31 | ulrica.sjosward@kungsleden.se


Kungsleden är människor som skapar platser och upplevelser för människor. Genom att förvalta och utveckla attraktiva och hållbara platser ser vi till att människor får ett bättre och mer inspirerande arbetsliv. Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare med fokus på kommersiella fastigheter i svenska tillväxtregioner. Per den 31 december 2019 ägde vi 209 fastigheter med ett sammanlagt bokfört värde på 38 310 Mkr. Kungsleden (KLED) är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap. Läs mer på www.kungsleden.se