Pressmeddelanden

Kungsleden hyr ut till Trafikverket

Kungsleden tecknar ett sexårigt hyresavtal med Trafikverket som nu flyttar in i cirka 900 kvm stora kontorslokaler i centrala Växjö.

”Vi är väldigt glada att Trafikverket väljer att placera sitt lokalkontor hos oss. Här får de moderna, inspirerande och funktionella arbetsplatser med ett bra läge mitt i centrala Växjö”, säger Ulrica Sjöswärd som är regionchef på Kungsleden. Avtalet avser kontorsytor om cirka 900 kvm, och utformas tillsammans med Trafikverket för att anpassas efter deras behov till en modern arbetsplats för sin verksamhet och sina medarbetare. Det här hyresavtalet innebär att kontorslokalerna i fastigheten är så gott som fullt uthyrda.

Lokalen ligger i fastigheten Tegnér 15 mitt i centrala Växjö med närhet till alla bekvämligheter, med Tegnérgallerian på entréplan och promenadavstånd till resecentrum. Trafikverket tillträder sin nya lokal i början av mars nästa år.

För mer information, vänligen kontakta:

Ulrica Sjöswärd, Regionchef, Kungsleden | 031-755 56 31 | ulrica.sjosward@kungsleden.se

Anna Trane, kommunikationschef Kungsleden | 08-503 052 20 | anna.trane@kungsleden.se


Kungsleden är människor som skapar platser och upplevelser för människor. Genom att förvalta och utveckla attraktiva och hållbara platser ser vi till att människor får ett bättre och mer inspirerande arbetsliv. Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare med fokus på kommersiella fastigheter i svenska tillväxtregioner. Per den 31 mars 2020 ägde vi 209 fastigheter med ett sammanlagt bokfört värde på 38 912 Mkr. Kungsleden (KLED) är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap. Läs mer på www.kungsleden.se