Pressmeddelanden

Kungsleden hyr ut 3 450 kvm i Göteborg till Mölndals Däckservice

Kungsleden har tecknat ett hyresavtal med Mölndals Däckservice om 3 450 kvm i fastigheten Tingshuset 2 i Göteborg.

Kungsledens fastigheter i Mölndal har ett strategiskt läge med bra kommunikationer. Nära fastigheterna finns lokalbussar och Mölndals Knutpunkt ligger cirka 2 kilometer bort.

Mölndals Däckservice tillträder den 1 oktober 2017.

”Vi är glada att Kungsleden kunde erbjuda oss en passande lokal med bra läge i Mölndal. Vi är en modern verkstad som erbjuder allt från bilservice och reparationer till att byta däck samt däckförvaring på vårt däckhotell. Tillgänglighet och bra lokaler är en förutsättning för vår verksamhet”, säger Magnus Stenblock, vd på Mölndals Däckservice.

”Vi hälsar Mölndals Däckservice välkomna som hyresgäst hos oss”, säger Patrick Bernvid, marknadsområdeschef på Kungsleden.

Foto: Tingshuset 2

För mer information vänligen kontakta:

Patrick Bernvid, marknadsområdeschef, Kungsleden | 031-755 56 11| patrick.bernvid@kungsleden.se

www.kungsleden.se


This press release is available in English at www.kungsleden.se/press

Informationen lämnades för offentliggörande den 20/03 2017 kl. 07.00 

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner. En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm OMX Large Cap.