Pressmeddelanden

Kungsleden fortsätter att utveckla kontor i Göteborg

Kungsleden har tecknat flera nya och omförhandlat befintliga hyresavtal på totalt 1681 kvm i Göteborg.

Företaget Sunrise Medical AB är en befintlig hyresgäst som tecknat ett nytt avtal och flyttar in i nya, bättre och mer funktionella lokaler med angränsande lager på totalt 425 kvm i Åbro industriområde, ett spännande område under stark omvandling och med närhet till flera större trafikleder.

Ballograf AB, Agrell & Andra Konstruktion AB och Würth Svenska AB är andra företag som nyligen tecknat avtal med Kungsleden. Företaget Würth svenska AB etablerar en yrkesbutik i Högsbo på ca 600 kvadratmeter. Högsbo i södra Göteborg är ett av regionens främsta områden för industri, kontor och handel med ett strategiskt läge nära E6 och Dag Hammarskjöldsleden samt goda kommunikationer till centrala Göteborg.

”Vi är verkligen nöjda med det läge Kungsleden kunde erbjuda oss i Högsbo. Vi kommer att etablera en ny butik på ca 600 kvadratmeter där vi kan erbjuda våra kunder ett betydligt större utbud än vanligt”, säger Håkan Eriksson, Würth Svenska AB.

”Vi är mycket glada över våra nya lokaler och ser fram emot att komma på plats. Vi är inne i ett expansivt skede och nöjda att Kungsleden hade möjlighet att erbjuda lokaler bättre anpassade för vår nuvarande verksamhet”, säger Sara Tobiasson, Sunrise Medical AB.

”Vi hälsar både våra nya och våra nygamla hyresgäster välkomna till Kungsleden. Vi är glada att vi kan erbjuda ändamålsenliga lokaler och ser fram emot en fin relation framöver”, säger Kicki Grönlund, uthyrare Kungsleden.

För mer information vänligen kontakta:

Ulrica Sjöswärd, Fastighetschef Göteborg/Malmö031 755 5631 | ulrica.sjöswärd@kungsleden.se

www.kungsleden.se


This press release is available in English at www.kungsleden.se/press

Informationen lämnades för offentliggörande den 9/5 2017 kl. 07:00.

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner. En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap.