Pressmeddelanden

Kungsleden lanserar nya danderydkontor.se – ett nav för service, information och inspiration

Kungsleden lanserar idag webbplatsen danderydkontor.se (http://www.danderydkontor.se), en unik sajt som samlar service, information och inspiration för bolagets hyresgäster och andra som vistas eller verkar i Danderyd.

Sajten är ett sätt för Kungsleden att komma närmare hyresgäster och presumtiva kunder genom att bli ett nav för värdefulla tjänster och information.

Den nya webbplatsen innehåller service, information och inspiration. Här finns till exempel realtidsinformation om trafiksituationen, avgångar i kollektivtrafiken och nästa träningspass på områdets träningscenter. Dessutom presenteras lunchtips, aktuella evenemang, visionsplaner för området, fakta om Danderyd, inspiration från företag i närheten, tips på motionsspår och cykelbanor med mera.

”Webbplatsen är ett redskap för oss i kommunikationen med våra hyresgäster. Vi hoppas att den ska bli ett nav för Danderyd Kontor där man också kan hitta lediga lokaler och få veta mer om oss och våra fastigheter och lokaler i området”, säger Eva-Lotta Svensson, Kungsledens marknadsområdeschef i Danderyd.

Danderydkontor.se kommer att uppdateras löpande med nytt innehåll både från hyresgäster och från Kungsleden, för att den ska ge en uppdaterad bild om erbjudanden och vad som händer i området kring Danderyd Kontor. På sajten finns också VR-visning av lokaler i Danderyd.

”Det här är ett sätt för oss att jobba vidare med vår bärande idé, klusterstrategin. Strategin bidrar bland annat till effektiv förvaltning, god lokalkännedom och förmåga att förstå och möta gamla och nya kunders behov. Vi samarbetar också med andra aktörer i områdena för att tillsammans skapa inbjudande, trygga och levande miljöer även mellan husen”, säger Marie Mannholt, kommunikations- och marknadschef på Kungsleden.

Webbplatsen danderydkontor.se blir Kungsledens första klusterajt och planen är att framöver utveckla konceptet för fler av bolagets elva kluster.

Sajten är en del av kungsleden.se, baseras på EPiServer CMS och har utvecklats av Kungsleden tillsammans med Amandus Communication AB.


Foto: Den nya sajten danderydkontor.se

För mer information vänligen kontakta:

Marie Mannholt, kommunikations- och marknadschef | 08-503 052 20 | marie.mannholt@kungsleden.se

Eva-Lotta Svensson, marknadsområdeschef Danderyd Kungsleden | 08-503 052 70  | evalotta.svensson@kungsleden.se

www.kungsleden.se


This press release is available in English at www.kungsleden.se/press

Informationen lämnades för offentliggörande den 9/12 2016 kl. 07.00 

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner. En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm OMX Mid Cap.