Pressmeddelanden

Kungsleden hyr ut till Göteborgs Lackcenter i Kungälv

Kungsleden AB (publ) har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Göteborgs Lackcenter AB om 890 kvadratmeter verkstad och kontor i fastigheten Kylaren 4 i Kungälv norr om Göteborg. Dessutom hyr företaget gårdsyta om cirka 800 kvadratmeter på samma fastighet, samt uppställningsplats för bilar på fastigheten Högsbo 20:13 i Göteborg.

Fastigheten Kylaren 4 ligger i Rollsbo industriområde, cirka sex minuter från centrala Kungälv och cirka 20 minuter från centrala Göteborg med bil.

”Vi är inne i ett expansivt skede och är glada att Kungsleden kunde erbjuda oss en lokal med bra läge och dessutom plats för uppställning av bilar i både Kungälv och Högsbo”, säger Marko Kreivi, vd på Göteborgs Lackcenter AB, som är specialister på alla typer av lackeringar och plåtarbeten.

”Vi hälsar Göteborgs Lackcenter välkomna som hyresgäst hos oss och ser fram emot att anpassa lokalerna för deras verksamhet under de närmaste månaderna”, säger Nicklas Arfvidsson, regionchef Göteborg på Kungsleden.

Tillträdesdatum är i mars 2017.


Foto: Kylaren 4

För mer information vänligen kontakta:

Nicklas Arfvidsson, regionchef Göteborg | 031-755 5631 | nicklas.arfvidsson@kungsleden.se

www.kungsleden.se


This press release is available in English at www.kungsleden.se/press

Informationen lämnades för offentliggörande den 14/10 2016 kl. 7.00 

Kungsleden äger, förvaltar och utvecklar kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner. Vi skapar värde genom att tillhandahålla attraktiva och funktionella lokaler i rätt läge och till rätt pris. En stor del av våra fastigheter ligger samlade i kluster som berikar människors arbetsdag. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna.