Pressmeddelanden

Kungsleden hyr ut 2 300 kvm till Team Sportia

Kungsleden har tecknat ett hyresavtal med Team Sportia i fastigheten Hästvagnen 3 i Jägersro, Malmö. Team Sportia hyr 2 300 kvm och butiken väntas öppna i april.

Kungsleden AB (publ) har tecknat ett hyresavtal med sportkedjan Team Sportia om att hyra 2 300 kvm i volymhandelsfastigheten Hästvagnen 3 i Jägersro Center som nu blir fullt uthyrd. Fastigheten, som ligger i klustret Fosie, förvärvades av Kungsleden i juni 2015.

Team Sportia ska öppna en unik butik med en tydlig profil kring cykel och sportartiklar.

”Vi är oerhört glada att kunna välkomna Team Sportia som hyresgäst hos Kungsleden. Team Sportias koncept och erbjudande till Malmöborna är helt rätt i tiden då Malmö utsetts till årets cykelstad fyra år i följd. För oss är det viktigt att matcha fastighetens egenskaper och läge med kundens erbjudande och behov, vilket vi med denna uthyrning lyckats väl med”, säger Peter Olsson, förvaltare Kungsleden.

”Kungsledens fastighet i Jägersro ligger i ett lättillgängligt och väletablerat handelsområde. Här skapar vi tillsammans med Kungsleden ett unikt erbjudande till Malmöborna i vad som sannolikt blir Skånes största cykelbutik”, kommenterar Jesper Andersson, Team Sportia.

För mer information vänligen kontakta:

Peter Olsson, förvaltare | 040-17 44 06 | peter.olsson@kungsleden.se

www.kungsleden.se


This press release is available in English at www.kungsleden.se/press

Informationen lämnades för offentliggörande den 14/3 2016 kl. 07.00 

Kungsledens affärsidé är att äga, förvalta och förädla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner i Sverige och leverera attraktiv totalavkastning. Fokus på värdeskapande sker genom att tillgodose kunders lokalbehov genom att förvalta, förädla och utveckla fastigheter samt optimera bolagets fastighetsportfölj. Kungsleden är noterad på NASDAQ Stockholm sedan 1999.