Pressmeddelanden

Kungsleden hyr ut 2 000 kvm till Granngården

Kungsleden AB (publ) har tecknat ett hyresavtal med Granngården AB om 2 090 kvm butiksyta samt 540 kvm mark i fastigheten Gumsbacken 12 i Nyköping.

Fastigheten Gumsbacken 12 är en del av handelsplatsen Gumsbacken som ligger längs E4:an, vid den södra infarten till Nyköping och med bra läge även för den som ska till och från Oxelösund. Handelsplatsen erbjuder ett varierat utbud av handel så som livsmedel, hemelektronik, trädgård och mode. Bland övriga företag i området märks bland andra Willys och El-Giganten. I och med att Granngården flyttar in förstärks Gumsbackens utbud med Granngårdens breda sortiment inom trädgård, häst- och ryttare, husdjur, maskin samt en utemarknad innehållande växter och inspiration.

Det nya hyresavtalet är sjuårigt och Granngården tillträder sin butik den första januari 2017.

”Nyköping är en stad som vi länge önskat etablera oss i. Det är därför extra roligt att inleda 2017 med att öppna en butik som erbjuder kunderna i Nyköping allt för det jordnära livet”, säger Olof Fransson på Granngården.

”Vi är väldigt glada att kunna hälsa Granngården välkommen till oss på Gumsbacken. Området är i början av ett förändringsarbete som ska leda till att det återtar sin tidigare starka position i Nyköpings- och Oxelösundsregionen”, säger Sven Stork, regionchef Stockholm Kungsleden.

För mer information vänligen kontakta:

Sven Stork, regionchef Stockholm Kungsleden | 08-503 052 06 | sven.stork@kungsleden.se

www.kungsleden.se


This press release is available in English at www.kungsleden.se/press

Informationen lämnades för offentliggörande den 19/9 2016 kl. 07.00 

Kungsleden äger, förvaltar och utvecklar kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner. Vi skapar värde genom att tillhandahålla attraktiva och funktionella lokaler i rätt läge och till rätt pris. En stor del av våra fastigheter ligger samlade i kluster som berikar människors arbetsdag. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna.