Pressmeddelanden

Kungsleden hyr ut 1 300 kvm i Högsbo till IronWorks Health & Fitness Center

Kungsleden hyr ut 1 304 kvm till IronWorks Health & Fitness Center i fastigheten Högsbo 13:4 i företagsområdet Högsbo i södra Göteborg.

Kungsleden AB (publ) har tecknat ett sexårigt hyresavtal med IronWorks Health & Fitness Center om 1 304 kvm i fastigheten Högsbo 13:4 i Kungsledens Högsbokluster. IronWorks ska öppna ett modernt dygnetruntöppet gym i lokalen på EA Rosengrens gata 19.

Högsbo i södra Göteborg är tillsammans med Sisjön ett av regionens främsta områden för industri, kontor och handel med ett strategiskt läge nära E6 och Dag Hammarskjöldsleden samt goda kommunikationer till centrala Göteborg.

”Det jobbar 20 000 människor i Högsbo/Sisjön varje dag och området är perfekt för vårt nya gym. Vi ser mycket fram emot att kunna erbjuda ett modernt gym med personlig service till alla som jobbar och bor i närheten”, säger Olov Attmarsson som äger IronWorks Health & Fitness Center tillsammans med Lars Berglund.

”Vi är mycket glada att kunna öka utbudet av träningsställen i Högsbo genom att hälsa IronWorks välkomna som hyresgäst hos oss”, säger Nicklas Arfvidsson, regionchef Göteborg.

IronWorks flyttar in i sina nya lokaler den 1 december 2016.


Foto: Högsbo 13:4

För mer information vänligen kontakta:

Nicklas Arfvidsson, regionchef Göteborg Kungsleden | 031-755 56 31 | nicklas.arfvidsson@kungsleden.se

This press release is available in English at www.kungsleden.se/press

Informationen lämnades för offentliggörande den 19/8 2016 kl. 07.00

Kungsleden äger, förvaltar och utvecklar kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner. Vi skapar värde genom att tillhandahålla attraktiva och funktionella lokaler i rätt läge och till rätt pris. En stor del av våra fastigheter ligger samlade i kluster som berikar människors arbetsdag. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna.