Pressmeddelanden

Kungsleden hyr ut 1 000 kvm i Västberga till Umia Stockholm AB

Kungsleden hyr ut 1 000 kvm till Umia Stockholm AB i fastigheten Nattskiftet 15 i Västerberg industriområde. Avtalet är på fem år och omfattar både kontor och lager.

Kungsleden AB (publ) har tecknat ett fem-årigt hyresavtal med Umia Stockholm AB i fastigheten Nattskiftet 15 i hjärtat av klustret Västberga industriområde med direkt anslutning till E4 och riksväg 75. Umia Stockholm AB hyr 1 000 kvm och blir därmed granne med bland andra Bring, DocuSolutions och Uni-Vent.

Umia är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag inom bland annat el-, fläkt-, rör- och sprinklerteknik. Lokalerna i Västberga blir företagets första etablering i Stockholm där fastighetens strategiska kommunikationsläge och möjligheten att kombinera lager, kontor och personalytor varit avgörande.

”Vi är glada att få välkomna Umia Stockholm som hyresgäst till Kungsleden. Att vi snabbt kunde möta deras önskemål om läge, yta och användningsområde visar på styrkan i vår klusterstrategi. Umia ligger dessutom i framkant inom sin bransch vilket vi känner igen oss i och ser fram emot att etablera en långsiktig relation med Umia”, säger Fredrik Lindén, uthyrare Kungsleden.

”Att vi nu adderar Stockholm till vår verksamhet är en viktig milstolpe i Umias fortsatta expansion. Lokalen i Västberga passar våra önskemål och behov med ett strategiskt läge där vi snabbt når hela regionen”, säger Rolf Danielsson, vd Umia Stockholm AB.

För mer information vänligen kontakta:

Fredrik Lindén, uthyrare Kungsleden | 08-503 052 47 | fredrik.linden@kungsleden.se 

www.kungsleden.se


This press release is available in English at www.kungsleden.se/press

Informationen lämnades för offentliggörande den 16/6 2016 kl. 07.00 

Kungsledens affärsidé är att äga, förvalta och förädla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner i Sverige och leverera attraktiv totalavkastning. Fokus på värdeskapande sker genom att tillgodose kunders lokalbehov genom att förvalta, förädla och utveckla fastigheter samt optimera bolagets fastighetsportfölj. Kungsleden är noterad på NASDAQ Stockholm sedan 1999.