Nyheter

KUNGSLEDEN FORTSÄTTER ATT STÖTTA RESTAURANGER OCH ENSAMSTÅENDE MAMMOR

För att stötta hyresgäster och verksamheten Barn till ensamma mammor under Coronakrisen så fortsätter Kungsleden att köpa matlådor som levereras till Fryshuset. I dag ansvarade våra drifttekniker Kim och Carolina för transporten från Hawaii Poké i Kista.

Publicerad: 2020-12-02

Under våren köpte Kungsleden över hela 1 300 matlådor från 13 olika hyresgäster som bedriver restaurangverksamhet. De senaste veckorna har Kungsleden fortsatt med initiativet och igår levererades matlådor från Hawaii Poké i Kista direkt till projektet Ensamma mammor på Fryshuset.

Kim och Carolina hämtar upp matlådor på Hawaii Poké i Kista. Kungsleden kommer att köpa 600 matlådor under två veckor i månadsskiftet november/december.

Matlådorna köps den här gången in från Eatery på Gärdet, Fraishe i Danderyd, Mezefabriken och Hawaii Poké.

”Vi vill stötta några av dem som drabbas värst av krisen. Tillsammans med Fryshuset hjälper vi ensamstående föräldrar som hamnar i en svår ekonomisk situation och samtidigt stöttar vi restaurangkunder som drabbas hårt när rörligheten i samhället begränsas”, sade vd Biljana Pehrsson i våras då Kungsleden drog igång initiativet.

Cornelia Karlsson på Fryshuset tog emot matlådorna.

Läs mer om initiativet som vi drog igång i våras.