Västra Esplanaden 5

Ovanför Tegnérgallerian mitt i centrala Växjö hittar du 429 kvm fina kontorsytor med blandad planlösning.

Kontor på Växjös mest centrala läge

Större delen av kontoret består av enskilda rum och mötesrum, men här finns också öppna ytor och ett fint kök där medarbetarna kan umgås. Fastigheten är byggd 1982. I bottenplan och delvis källaren ligger Tegnérgallerian, och våningsplanen ovanför består av kontor. I fastigheten finns också ett stort parkeringshus i flera plan.

Omgivning

Det blir inte mer centralt än detta. Fastigheten ligger i Växjös stadscentrum och har utöver den egna gallerian mängder av butiker, restauranger, caféer och kultur runt knuten. En kort promenad bort ligger vackra Linnéparken som är en del av Växjö stadspark, ett fem kilometer långt promenadstråk runt Växjösjön.

Service

Gallerian som ligger i fastighetens bottenplan har utöver shoppingmöjligheter ett gym, apotek och ett systembolag. Eftersom fastigheten är så centralt placerad finns det mesta i närområdet – shopping, skolor, förskolor, caféer, restauranger, kommunikationer och mycket mer.

Kommunikationer

Järnvägsstationen och resecentrum ligger bara 600 meter från fastigheten. Stationen ingår i Kust till kust-banan som går mellan Kalmar och Göteborg, och genom Öresundstågstrafiken finns goda förbindelser med Skåne och Köpenhamn. Växjö Airport är bara 30 minuter bort.

Lokaltyp

Kontor


Lokalarea

429 kvm


Område

Centrum


Adress

Västra Esplanaden 5


Kommun

Växjö

Kontakt


Helena Dellborg

Uthyrare
031-755 56 01

Kontakt

Mer information

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Meddelande

Din förfrågan har nu skickats.

Något gick fel på webbplatsen.