Biblioteksgatan 1,3

Ljust modernt trevligt kontor i Växjös bästa läge

Kontor med toppenläge

Modernt kontor i Växjös bästa läge med shoppinggalleria i bottenplan. Lokalen har kontorsrum men går att öppna upp om kontorslandskap önskas.

Om fastigheten

Byggår: 1982. Centrumgalleria i bottenvåning samt delvis källare på våningsplanen ovanför finns kontor. En mindre del utgörs av bostadslägenheter med loftgong. Dessutom finns ett stort parkeringshus i flera plan.

Omgivning

Det blir inte mer centralt än detta. Fastigheten ligger i Växjös stadscentrum och har utöver den egna gallerian mängder av butiker, restauranger, caféer och kultur runt knuten. En kort promenad bort ligger vackra Linnéparken som är en del av Växjö stadspark, ett fem kilometer långt promenadstråk runt Växjösjön.

Service

Gallerian som ligger i fastighetens bottenplan har utöver shoppingmöjligheter ett gym, apotek och ett systembolag. Eftersom fastigheten är så centralt placerad finns det mesta i närområdet – shopping, skolor, förskolor, caféer, restauranger, kommunikationer och mycket mer.

Kommunikationer

Järnvägsstationen och resecentrum ligger bara 600 meter från fastigheten. Stationen ingår i Kust till kust-banan som går mellan Kalmar och Göteborg, och genom Öresundstågstrafiken finns goda förbindelser med Skåne och Köpenhamn. Växjö Airport är bara 30 minuter bort. Eget parkeringshus finns i fastigheten.

Lokaltyp

Kontor


Lokalarea

591 kvm


Område

Centrum


Adress

Biblioteksgatan 1,3


Kommun

Växjö


Hyra

1 800 kr/kvm/år

Kontakt


Helena Dellborg

Uthyrare
031-755 56 01

Kontakt

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Meddelande

Din förfrågan har nu skickats.

Något gick fel på webbplatsen.