Port-Anders Gata 9

I B:26 bevarar vi den gamla industrikänslan men bygger in modern teknik i lokalerna utan att det syns.

B:26, inte bara en arbetsplats

I B:26 bevarar vi den gamla industrikänslan men bygger in modern teknik i lokalerna utan att det syns. I den välkomnande loungen kommer du som hyresgäst kunna hyra sammanträdesrum och även få tillgång till touchdown-platser. Här kommer det att finnas en stor mötesplats på entréplan som är öppen för alla Kungsledens hyresgäster och dess besökare. Högst upp i fastigheten finns en väl tilltagen takterrass.

Om fastigheten

Byggår: 1929, 1930, 1946, 1952. Fastigheten byggdes 1953-55 och arkitekt var Sven Ahlbom, som även ritat Västerås stadshus samt Melkerkontoret i Västerås. Byggentreprenören var Byggnads Aktiebolaget Paul Andersson. Även kallad Bygg Paul som byggde det mesta åt ASEA. Huset hette i folkmun "Ytbehandlingshuset".

Omgivning

Mimerområdet ligger i centrala Västerås med närheten till allt som staden har att erbjuda. Området har attraherat en bred mix av hyresgäster i olika branscher och är idag ett utav Västerås mest attraktiva områden. Inom Mimerområdet finns ytterligare två framstående kontorsfastigheter som ägs av Kungsleden, Melkerhuset och Ottar 6. Här sitter ni bara ett stenkast från Västerås centralstation och populära Vasaparken, Västerås största park, och endast en kort promenad till vattnet med fina promenadstråk och trevliga lunchrestauranger.

Service

Till Västerås centrum med flertalet butiker och restauranger promenerar du på bara några minuter. Inom Mimerområdet finns restauranger, café, gym och museum. Här finns också goda parkeringsmöjligheter för både bilar och cyklar.

Kommunikationer

Bussterminal och tågstation finns inom gångavstånd vilket lockar företag som har pendlande personal och besökare. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Eskilstuna, Örebro, Enköping, Sala, eller Uppsala. Med bil tar du dig till Västerås flygplats på tio minuter. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.

Lokaltyp

Kontor


Lokalarea

259 kvm


Område

Centrum


Adress

Port-Anders Gata 9


Kommun

Västerås

Kontakt


Max Magnusson

Max Magnusson

Uthyrare
021-40 44 86

Kontakt

Mer information

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Meddelande

Din förfrågan har nu skickats.

Något gick fel på webbplatsen.