Port-Anders Gata 9

Välkommen till B26 – ett helt nytt kontorskoncept. Ett nytt sätt att jobba, göra affärer, mötas och skapa.

Toppmodernt kontor med industrikänsla

Här sitter du i nyrenoverade lokaler med öppen planlösning och härligt ljusinsläpp. Utöver de fina kontorslokalerna har du tillgång till flera fullt utrustade sammanträdesrum, touchdown-platser och en generös takterrass som fungerar lika bra för morgonmöte som för lunchpaus. I entréplan finns en restaurang och en lounge som är öppen för både hyresgäster och besökare. Närmaste parkeringshus ligger mitt emot fastigheten. Läs mer på https://b26.se/

Omgivning

B26 ligger i Mimerområdet, mitt i centrala Västerås. Här sitter ni ett stenkast från Västerås centralstation och populära Vasaparken. En kort promenad bort ligger vattnet med fina promenadstråk och trevliga lunchrestauranger. Mimerområdet är ett av stadens mest attraktiva områden med en bred variation av hyresgäster. Inom Mimerområdet finns ytterligare två framstående kontorsfastigheter som ägs av Kungsleden - Ottar 6 och Melkerhuset.

Service

Eftersom fastigheten är centralt belägen finns gott om service i närområdet. I Mimerområdet finns restauranger, café, gym och museum. Här finns också bra parkeringsmöjligheter för både bilar och cyklar. I fastigheten ligger restaurang B26 som erbjuder frukost, säsongsbetonad lunchbuffé och härlig fika.

Kommunikationer

Bussterminal och tågstation finns inom gångavstånd. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Eskilstuna, Örebro, Enköping, Sala och Uppsala. Med bil tar du dig till Västerås flygplats på tio minuter, och Flygbussen kör till Arlanda på under en och en halv timme. Skavsta flygplats ligger ungefär en och en halv timmes bilfärd bort.

Lokaltyp

Kontor


Lokalarea

315 kvm


Område

Centrum


Adress

Port-Anders Gata 9


Kommun

Västerås

Kontakt


Max Magnusson

Max Magnusson

Uthyrare
021404486

Kontakt

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Meddelande

Din förfrågan har nu skickats.

Något gick fel på webbplatsen.