Kopparbergsvägen 8

Välkomna till en ljus och nyrenoverad kontorslokal med hög standard. Effektiva ytor i bästa läge.

Kontorslokal i bästa läge!

Välkomna till en ljus och nyrenoverad kontorslokal med hög standard. Effektiva ytor i bästa läge nära till både centralstationen och Västerås city.

Om fastigheten

Byggår: 1959. Kontorsfastighet i bästa läge! Här har du centralstationen runt knuten samt Västerås centrums utbud av restauranger och service precis utanför dörren.

Omgivning

Mimerområdet ligger i centrala Västerås med närheten till allt som staden har att erbjuda. Området har attraherat en bred mix av hyresgäster i olika branscher och är idag ett utav Västerås mest attraktiva områden. Inom Mimerområdet finns ytterligare tvåframstående kontorsfastigheter som ägs av Kungsleden, Ottar 6 och Mimer 5. Här sitter ni bara ett stenkast från Västerås centralstation och populära Vasaparken, Västerås största park, och endast en kort promenad till vattnet med fina promenadstråk och trevliga lunchrestauranger.

Service

Till Västerås centrum med flertalet butiker och restauranger promenerar du på bara några minuter. Inom Mimerområdet finns restauranger, café, gym och museum. Här finns också goda parkeringsmöjligheter för både bilar och cyklar.

Kommunikationer

Bussterminal och tågstation finns inom gångavstånd vilket lockar företag som har pendlande personal och besökare. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Eskilstuna, Örebro, Enköping, Sala, eller Uppsala. Med bil tar du dig till Västerås flygplats på tio minuter. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.

Lokaltyp

Kontor


Lokalarea

228 kvm


Område

Västerås


Adress

Kopparbergsvägen 8


Kommun

Västerås

Kontakt


Max Magnusson

Max Magnusson

Uthyrare
021404486

Kontakt

Lena Johansson

Förvaltningsassistent
021-40 44 81

Kontakt

Mer information

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Meddelande

Din förfrågan har nu skickats.

Något gick fel på webbplatsen.