Norra Drottninggatan 5

Stort luftigt kontor med fönster från golv till tak mitt i centrum.

Stort öppet kontor mitt i Uddevalla centrum

Stora luftiga kontor med härligt ljusinsläpp och fönster mot shoppinggatan. Lokalen består av stort öppet landskap med flera mötesrum. Parkering finns i anslutning till lokalen.

Omgivning

Fastigheten ligger mitt i Uddevalla centrum med gångavstånd till buss- och tågstation.

Service

Uddevalla centrum erbjuder ett stort utbud av restauranger, pubar och cafeér i olika prisklasser. Här finns också all annan service så som post, bank, klädesaffärer o dyl.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig fram med allmänna kommunikationsmedel i Uddevalla. Västtrafik har busslinjer som täcker in praktiskt taget hela tätorten.Från Uddevalla är det lätt att ta sig till storstäder som Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Till Göteborg finns en förbindelse i timman med buss eller tåg, till Oslo tar man sig lätt med E6-Expressen som passerar flera gånger per dag. Även till Köpenhamn finns flera avgångar per dag. Uddevalla har en X 2000 förbindelse direkt Stockholm vilket innebär att du åker till huvudstaden på lite drygt tre och en halv timma och även kan ta dig hem samma dag. Det går också att flyga direkt till Arlanda eller Bromma från Fyrstadsregionens egen flygplats Malöga, som ligger strax utanför Trollhättan, ca tre mil från Uddevalla. Att köra bil på Europaväg 6 (E6) från Göteborg till Uddevalla tar ungefär en timma och från Oslo tar det ca två timmar. Det tar mindre än en halvtimma till de närbelägna städerna i området.

Lokaltyp

Kontor


Lokalarea

750 - 750 kvm


Område

Uddevalla


Adress

Norra Drottninggatan 5


Kommun

Uddevalla


Hyra

1 500 kr/kvm/år

Kontakt


Kicki Grönlund

Uthyrare
031-755 56 44

Kontakt

Helena Dellborg

Uthyrare
031-755 56 01

Kontakt

Mer information

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Meddelande

Din förfrågan har nu skickats.

Något gick fel på webbplatsen.