Sehlstedtsgatan 6

Letar ditt företag efter ett mindre kontor med möjlighet till snabbt tillträde? Här har ni det!

Mindre kontor i växande område

Det här kontoret passar allra bäst för verksamheter som vill ha egna arbetsrum. Utöver de egna rummen har lokalen även mötesrum, konferensrum och en större öppen yta med pentry. Parkering finns utanför fastigheten.

Om fastigheten

Byggår: 1967. Välbelägen kontorsfastighet i Värtahamnen/Gärdet.

Omgivning

Området Gärdet/Värtahamnen är ett välkänt område i Stockholm med en gedigen historik. Nu genomför Stockholms stad ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här uppförs en hållbar blandstad med 12000 bostäder och 35000 arbetsplatser samt ett brett serviceutbud med restauranger, kaféer, bank, friskvård, butiker och mataffärer. Stadsdelen ska vara färdig under 2025.

Service

Du har har gymkedjan SATS som närmsta granne och det finns gott om restauranger i närområdet. På Gärdet kan du åka skidor när snön ligger, eller varför inte ta en skön joggingrunda på lunchen? Kampementsbadet ligger knappt 200 meter bort. I takt med att Norra Djurgårdsstaden växer fram kommer utbudet av närliggande service bli större.

Kommunikationer

Det är bara 10 minuters promenad till Tunnelbana Gärdet och bussar går utanför fastigheten. Med bil är det nära ut på E18 och E4/E20 via den nya tunneln.

Lokaltyp

Kontor


Lokalarea

187 kvm


Område

Gärdet


Adress

Sehlstedtsgatan 6


Kommun

Stockholm


Hyra

3 200 kr/kvm/år

Kontakt


Sophie Ring

Uthyrare
010-151 63 03

Kontakt

Mer information

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Meddelande

Din förfrågan har nu skickats.

Något gick fel på webbplatsen.