Isafjordsgatan 30C, Kista

Typ av lokal: Kontor
Storlek: 250 kvm
Hyra: 41 666 kr/månad (2 000 kr/kvm/år)

Fint kontor i spännande innovationskluster

Utöver de egna arbetsrummen finns också flera mötesrum, en lounge för umgänge med kollegor eller paus i arbetsdagen och ett pentry med intilliggande matplats. Fastigheten har en fin utegård och ett lugnt läge trots sin direkta närhet till huvudgatan i bubblande Kista centrum. För den som tar bilen till jobbet finns parkering i varmgarage och utanför fastigheten.

Lite mer om platsen

Kista Science City är utan tvekan ett av Stockholms mest spännande områden. Här finns Europas största innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista Science City spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Detta hittar du också här

En kort promenad från fastigheten ligger Kista Galleria. Den är en av Stockholms mest välbesökta gallerior och har ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjesaktiviteter - bland annat bowling, bio och gokart.

Så tar du dig hit

Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Det tar 3 minuter att promenera från fastigheten till Kista tunnelbanestation. Flera busslinjer går genom området, bland annat buss 523 och 178 som stannar vid pendeltågsstationen Helenelund. Du tar dig till Arlanda och Bromma flygplats med pendeltåg eller flygbuss. Snart kommer även Tvärbanan att korsa Kista. Den byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund. Trafikstart hela sträckan till Helenelund beräknas till år 2023.

Information

Bekvämligheter

Parkering
Restaurang
Skyltläge
Fiberanslutning
Garage (Varm)

Karta

Kontakta oss gärna vid frågor

Johan Swederus

Uthyrare

Tel:
Mejla mig

Intresseanmälan

Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om Isafjordsgatan 30C