Västra Esplanaden 9, Växjö

Typ av lokal: Kontor
Storlek: 2262 kvm
Antal arbetsplatser: 100-130
Ledigt fr.o.m: 2022-09-01

Kontor med bästa cityläge i Växjö

I hjärtat av Växjö med bästa cityläge, finns ett kontor på 2262 kvm ledigt i ett plan. Blandad planlösning med många mötesrum och loungeytor ger möjlighet att skapa ett blandkontor för verksamhet som har krav på flexibla ytor upp till 130 arbetsplatser. Lokalerna kommer att anpassas efter kundens önskemål och det ges möjlighet till val av ytskikt. Garage finns i fastigheten. Läget erbjuder all tänkbar service i direkt anslutning till fastigheten

Lite mer om platsen

Centralt belägen kontorslokal med närhet till stadens utbud av butiker, restauranger, caféer och kultur. Eget garage finns lättillgängligt i källaren. Intill byggnaden finns Stadsbibliotek, konserthus samt kommunhus.

Detta hittar du också här

I Växjö centrum finns en bra blandning av vardagsrestauranger och charmiga gourmetrestauranger. Här hittar du dessutom massor av kundkontakter, butiker, caféer och kultur.

Så tar du dig hit

Centralt i Växjö, på gångavstånd från fastigheten, ligger järnvägsstationen och resecentrum. Stationen ingår i Kust till Kustbanan och genom Öresundstågtrafiken finns även goda förbindelser med Skåne och Köpenhamn. I Växjö kan du också åka med lokaltågen Krösatågen som bland annat går till Jönköping. Småland Airport erbjuder direkta förbindelser till Arlanda, Bromma och varierande charterresmål.

Information

Bekvämligheter

Kök/pentry
Dusch
Telefonbås
Omklädningsrum
Serverrum
WC
Verkstad
Lastkaj
Balkong

Karta

Kontakta oss gärna vid frågor

Jenny Rungegard

Uthyrare

Tel: 0470-72 77 33
Mejla mig

Intresseanmälan

Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om Västra Esplanaden 9