Storgatan 2, Växjö

Typ av lokal: Butik
Storlek: 68 kvm

Butikslokal i bästa läge

I Tegnérgallerian finns det flertalet olika butiker och verksamheter som tillsammans bidrar till ett bra flöde av besökare. Detta ger er utmärkta förutsättningar för att verksamheten ska bli framgångsrik. Varmt välkomna att höra av er för mer information.

Lite mer om platsen

Det blir inte mer centralt än detta. Fastigheten ligger i Växjös stadscentrum och har utöver den egna gallerian mängder av butiker, restauranger, caféer och kultur runt knuten. En kort promenad bort ligger vackra Linnéparken som är en del av Växjö stadspark, ett fem kilometer långt promenadstråk runt Växjösjön.

Detta hittar du också här

Gallerian som ligger i fastighetens bottenplan har utöver shoppingmöjligheter ett gym, apotek och ett systembolag. Eftersom fastigheten är så centralt placerad finns det mesta i närområdet – shopping, skolor, förskolor, caféer, restauranger, kommunikationer och mycket mer.

Så tar du dig hit

Järnvägsstationen och resecentrum ligger bara 600 meter från fastigheten. Stationen ingår i Kust till kust-banan som går mellan Kalmar och Göteborg, och genom Öresundstågstrafiken finns goda förbindelser med Skåne och Köpenhamn. Växjö Airport är bara 30 minuter bort. Eget parkeringshus finns i fastigheten.

Information

Bekvämligheter i lokalen

Kök/pentry
Dusch
WC

Bekvämligheter i fastigheten

Parkering
Skyltläge
Fiberanslutning
Garage (Varm)
Garage (Kall)

Karta

Kontakta oss gärna vid frågor

Jenny Rungegard

Uthyrare

Tel: 0470-72 77 33
Mejla mig

Intresseanmälan

Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om Storgatan 2