Topprenoverad kontorslokal på Kungsholmen

Lokalen är en kombination av öppet kontorslandskap men också en blandning av smårum och konferensrum. Fina materialval och en bra uppdelad struktur. Lokalen andas ljus och öppenhet med bra takhöjd och lanterniner i den inre delen av lokalen som förser ytan med bra ljusinsläpp. I den främre delen finns flertalet fönster i fil som ger bra ljusinsläpp.

Lite mer om platsen

Nordvästra Kungsholmen kommer att bli stadens största tillväxtområde under den kommande 10-års perioden. Här skall byggas uppemot 4000 nya bostäder och åtskilliga tusen anställda får sina nya arbetsplatser här. I takt med detta kommer ännu mer handel och service att etablera sig här.

Detta hittar du också här

I närområdet hittar du både restauranger, post, bank samt annan service. Inte långt härifrån ligger Västermalmsgallerian med all tänkbar shopping. För den aktive finns, på ett bekvämt avstånd, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och en motionsslinga på 7 km.

Så tar du dig hit

Några meter från fastigheten ligger tunnelbanestationen Stadshagen. Det är 10 minuter till Thorildsplans tunnelbanestation om man vill promenera dit. Fastigheten ligger vid Essingeleden och på- och avfarter till den är lätt åtkomliga.

Information

Bekvämligheter i lokalen

Kök/pentry
Dusch
WC

Bekvämligheter i fastigheten

Restaurang
Skyltläge
Fiberanslutning
Garage (Varm)
Cykelrum
Elbilsplatser

Karta

Kontakta oss gärna vid frågor

Hannah Eriksson

Uthyrare

Tel: 08-503 052 41
Mejla mig

Rikard Améen

Uthyrare

Tel: +4673 688 40 78
Mejla mig

Intresseanmälan

Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om Warfvinges väg 33