Warfvinges väg 31, Stockholm

Typ av lokal: Kontor
Storlek: 1456 kvm
Hyra: 497 466 kr/månad (4 100 kr/kvm/år)

Ett kontor som har allt!

Ibland händer det! Nu kommer detta fantastiska kontor bli tillgängligt för ny hyresgäst. Ta chansen och flytta in i detta fantastiska kontor som kan bli ditt hösten 2021. Ett kontor med hög standard i en LEED guld certifierad fastighet och närhet till komunikationer och bra service. Restaurang i huset med möjlighet till catering.

Lite mer om platsen

Nordvästra Kungsholmen kommer att bli stadens största tillväxtområde under den kommande 10-års perioden. Här skall byggas uppemot 4000 nya bostäder och åtskilliga tusen anställda får sina nya arbetsplatser här. I takt med detta kommer ännu mer handel och service att etablera sig här.

Detta hittar du också här

I närområdet hittar du både restauranger, post, bank samt annan service. Inte långt härifrån ligger Västermalmsgallerian med all tänkbar shopping. För den aktive finns, på ett bekvämt avstånd, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och en motionsslinga på 7 km.

Så tar du dig hit

Några meter från fastigheten ligger tunnelbanestationen Stadshagen. Det är 10 minuter till Thorildsplans tunnelbanestation om man vill promenera dit. Fastigheten ligger vid Essingeleden och på- och avfarter till den är lätt åtkomliga.

Information

Bekvämligheter i lokalen

Kök/pentry
Dusch
Omklädningsrum
Serverrum
WC
Balkong

Bekvämligheter i fastigheten

Restaurang
Skyltläge
Fiberanslutning
Garage (Varm)
Cykelrum
Elbilsplatser

Karta

Kontakta oss gärna vid frågor

Sophie Ring

Uthyrare

Tel: 08-503 052 66
Mejla mig

Alan Marofi

Uthyrare

Tel: 08-551 053 55
Mejla mig

Intresseanmälan

Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om Warfvinges väg 31