Ett kontor som har allt!

Ibland händer det! Nu kommer detta fantastiska kontor bli tillgängligt för ny hyresgäst. Ta chansen och flytta in i detta fantastiska kontor som kan bli ditt under våren 2022. Ett kontor med hög standard i en LEED guld certifierad fastighet Ni kommer sitta i ett nav av god service i form av gym, matbutiker, ett flertal restauranger för ett bra utbud av frukost, lunch och catering. Fina promenadstråk längs vattnet i Hornsbergstrand och Kungsholms strand. Här är det enkelt att skapa värde för både företag och medarbetare. Hit tar du dig både med buss som stannar bara några meter från fastigheten, Stadshagens tunnelbanestation samt bil via E20. På bara 15 minuters promenad är ni vid Fridhemsplan som erbjuder ytterligare service samt 10 min bussresa till Hornstull.

Lite mer om platsen

Nordvästra Kungsholmen kommer att bli stadens största tillväxtområde under den kommande 10-års perioden. Här skall byggas uppemot 4000 nya bostäder och åtskilliga tusen anställda får sina nya arbetsplatser här. I takt med detta kommer ännu mer handel och service att etablera sig här.

Detta hittar du också här

I närområdet hittar du både restauranger, post, bank samt annan service. Inte långt härifrån ligger Västermalmsgallerian med all tänkbar shopping. För den aktive finns, på ett bekvämt avstånd, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och en motionsslinga på 7 km.

Så tar du dig hit

Några meter från fastigheten ligger tunnelbanestationen Stadshagen. Det är 10 minuter till Thorildsplans tunnelbanestation om man vill promenera dit. Fastigheten ligger vid Essingeleden och på- och avfarter till den är lätt åtkomliga.

Information

Bekvämligheter i lokalen

Kök/pentry
Dusch
Omklädningsrum
Serverrum
WC
Balkong

Bekvämligheter i fastigheten

Restaurang
Skyltläge
Fiberanslutning
Garage (Varm)
Cykelrum
Elbilsplatser

Karta

Kontakta oss gärna vid frågor

Hannah Eriksson

Uthyrare

Tel: 08-503 052 41
Mejla mig

Rikard Améen

Uthyrare

Tel: +4673 688 40 78
Mejla mig

Intresseanmälan

Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om Warfvinges väg 31