Tegeluddsvägen 76, Stockholm

Typ av lokal: Kontor
Storlek: 488 kvm

Gavellokal med fönster i flera väderstreck

På Tegeluddsgatan 76 kommer ni sitta i en fräsch kontorslokal om 488 kvm på plan 2. Lokalen är placerad i ett härligt gavelläge vilket göra att lokalen får ett fint ljusinsläpp från flera väderstreck. Bra uppdelad struktur med en blandning av ett antal större och mindre rum samt större öppen ytor, pentry och wc. I fastigheten finns det cykelrum och möjlighet att hyra till förråd. Det går även att hyra till garageplatser samt besöksparkering på baksidan. Service i området i form av gym, mötes- och konferensytor, ett flertal restauranger för ett bra utbud av frukost, lunch och catering. Här är det enkelt att skapa värde för både företag och medarbetare. Hit tar du dig både med buss som stannar bara några meter från fastigheten, Gärdets tunnelbanestation samt bil via E18 och E4/E20 Kontakta oss gärna idag för mer info eller en visning på plats.

Lite mer om platsen

Området Gärdet/Värtahamnen är ett välkänt område i Stockholm med en gedigen historik. Nu genomför Stockholms stad ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här uppförs en hållbar blandstad med 12000 bostäder och 35000 arbetsplatser samt ett brett serviceutbud med restauranger, kaféer, bank, friskvård, butiker och mataffärer. Stadsdelen ska vara färdig under 2025.

Detta hittar du också här

Det finns gott om restauranger i området. Du har SATS som granne. På Gärdet kan du åka skidor när snön ligger, ta en skön joggingrunda på lunchen, besök utegymmet och Kampementsbadet som ligger knappt 200 meter bort.

Så tar du dig hit

Det är endast cirka 10 minuters promenad till Tunnelbana Gärdet och bussar går utanför fastigheten. Med bil är det via nya tunneln nära ut på E18 och E4/E20.

Information

Bekvämligheter i lokalen

Kök/pentry
Dusch
WC

Bekvämligheter i fastigheten

Parkering
Fiberanslutning
Garage (Varm)
Besöksparkering
Cykelrum
Elbilsplatser

Karta

Kontakta oss gärna vid frågor

Hannah Eriksson

Uthyrare

Tel: 08-503 052 41
Mejla mig

Intresseanmälan

Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om Tegeluddsvägen 76