Ett kvadratsmart kontor för det mindre bolaget

Här finns nu möjligheten att tillgå ett mindre kontor om 221 kvm i vår populära fastighet Kista One. Fastigheten ligger precis intill Kista galleria där ni finner ett brett serviceutbud. Vidare är lokalen möjlig att anpassa helt efter era behov och verksamhet. Varmt välkomna på visning!

Lite mer om platsen

Kista Science City är utan tvekan ett av Stockholms mest spännande områden. Här finns Europas största innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista Science City spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Detta hittar du också här

Som hyresgäst på Kista One får du tillgång till en rad olika tjänster som förenklar vardagen för dig och dina kollegor. De två bemannade receptionerna vid huvudentréerna erbjuder receptionsservice och uthyrning av gemensamma konferensrum. Garage och separat cykelrum finns i fastigheten och hissar går direkt mellan de olika planen. Där finns laddningsstationer för elbilar och elcyklar tillsammans med tryckluft för pumpning av däck. I garaget erbjuds också biltvätt med service. En kort promenad från fastigheten ligger Kista Galleria. Den är en av Stockholms mest välbesökta gallerior och har ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjesaktiviteter - bland annat bowling, bio och gokart.

Så tar du dig hit

Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Det tar 3 minuter att promenera från fastigheten till Kista tunnelbanestation. Flera busslinjer går genom området, bland annat buss 523 och 178 som stannar vid pendeltågsstationen Helenelund. Du tar dig till Arlanda och Bromma flygplats med pendeltåg eller flygbuss. Snart kommer även Tvärbanan att korsa Kista. Den byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund. Trafikstart hela sträckan till Helenelund beräknas till år 2023.

Information

Bekvämligheter i lokalen

Kök/pentry
Dusch
Telefonbås
Omklädningsrum
WC

Bekvämligheter i fastigheten

Mötesrum
Parkering
Restaurang
Reception
Konferens
Skyltläge
Fiberanslutning
Garage (Varm)
Terrass
Lastport
Lasthiss
Cykelrum
Elbilsplatser

Karta

Kontakta oss gärna vid frågor

John Nordin

Uthyrare

Tel: +46 8-503 052 76
Mejla mig

Johan Swederus

Uthyrare

Tel: +46708-26 86 56
Mejla mig

Intresseanmälan

Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om Kistagången 24