Kontor eller utbildning ? Du avgör.

Till denna fina lokal med bra placering i fastigheten söker vi företag, myndigheter, utbildningsföretag mfl. Fastigheten har en bra variation när de kommer till olika hyresgästers verksamheter och möjligheterna är många. Då fastigheten har minimalt med bärande väggar innebär det att kontoret är mycket flexibelt för olika planlösningar.

Lite mer om platsen

Kista Science City är utan tvekan ett av Stockholms mest spännande områden. Här finns Europas största innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista Science City spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Detta hittar du också här

En kort promenad från fastigheten ligger Kista Galleria. Den är en av Stockholms mest välbesökta gallerior och har ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjesaktiviteter - bland annat bowling, bio och gokart.

Så tar du dig hit

Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Det tar 3 minuter att promenera från fastigheten till Kista tunnelbanestation. Flera busslinjer går genom området, bland annat buss 523 och 178 som stannar vid pendeltågsstationen Helenelund. Du tar dig till Arlanda och Bromma flygplats med pendeltåg eller flygbuss. Snart kommer även Tvärbanan att korsa Kista. Den byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund. Trafikstart hela sträckan till Helenelund beräknas till år 2023.

Information

Bekvämligheter

Parkering
Restaurang
Skyltläge
Fiberanslutning
Garage (Varm)
Lasthiss
Elbilsplatser

Karta

Kontakta oss gärna vid frågor

Johan Swederus

Uthyrare

Tel: +46708-26 86 56
Mejla mig

John Nordin

Uthyrare

Tel: +46 8-503 052 76
Mejla mig

Intresseanmälan

Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om Isafjordsgatan 30A