Fantastisk lokal med egen Terrass!

Välkommen till "The Rotterdam District" och ett härligt kontor med sjöutsikt och en Stor terrass som ni kan njuta av vår och sommar. Lokalen skapas i den industriella, urbant kaxiga som projektet genomsyrar. Nya välkomnande entrér och en ny fasad har tillskapats med plåt som symboliserar det varvsarv och den historia som finns om Värtahamnen. Vi tar in den känslan när vi bygger er nya lokal och ni får självklart vara med och påverka utformning och material som bäst lämpar sig för er verksamhet. Som goda grannar har ni kanal 75, Beverage Group, NEP som spelar in olika produktioner och Easypark. I huset finns även nyöppnade restaurang Eatery med spännande erbjudanden. Här får ni som hyresgäster i fastigheten tillgång till stort cykelrum med anslutande dusch och omklädningsrum.

Lite mer om platsen

Området Gärdet/Värtahamnen är ett välkänt område i Stockholm med en gedigen historik. Från att ha varit ett område dedikerat till hamnverksamhet finns här idag ett brett utbud av kontors-, lager- och kryssningsverksamhet, till exempel har mediebranschen en betydande närvaro. Stockholms stad genomför nu ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här uppförs en hållbar blandstad med 12000 bostäder och 35000 arbetsplatser samt ett brett serviceutbud med restauranger, kaféer, bank, friskvård, butiker och mataffärer

Detta hittar du också här

Det finns gott om restauranger i området. Hotell Scandic Ariadne ligger granne med fastigheten. Du har träningsanläggningar som grannar. På Gärdet kan du åka skidor när snön ligger, eller varför inte ta en skön joggingrunda på lunchen? Kampementsbadet gör välbefinnandet komplett.

Så tar du dig hit

Det är endast ca 6 minuters promenad till Tunnelbana Gärdet. Du kan även promenera inomhus till tunnelbanan via gångbron. Bussar går nära fastigheten. Med bil är det via nya tunneln nära ut på E18 och E4/E20.

Information

Bekvämligheter i lokalen

Kök/pentry
WC
Balkong

Bekvämligheter i fastigheten

Garage (Varm)
Besöksparkering
Cykelrum
Elbilsplatser

Karta

Kontakta oss gärna vid frågor

Lena Bredberg

Uthyrningschef

Tel: 08-503 052 13
Mejla mig

Sophie Ring

Uthyrare

Tel: 08-503 052 66
Mejla mig

Intresseanmälan

Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om Hangövägen 18-20