Kontor och lager i egen fastighet

Nu har vi möjlighet att erbjuda en egen fastighet med kontor och lager i markplan i Toftanäs. Kontor om 552 kvm med en blandad planlösning. Innanför entré finns mötesrum i olika storlekar och kontorslandskap. Längre in i lokalen har vi större kontorsrum och pentry med stora sällskapsytor. Lagret om 152 kvm har markport och en takhöjd på ca 6 meter. I anslutning till lagret finns omklädningsrum med dusch.

Lite mer om platsen

Fastigheten ligger i utkanten av ett industriområde cirka 8 minuters bilresa från Malmö centrum.

Detta hittar du också här

Angränsande till industriomårdet ligger Riseberga, ett delområde i stadsdelen Husie, Malmö. I den västra delen av området finns IKEA-varuhuset och en del byggnader som härstammar från Bulltofta flygplats. En stor del upptas av Bulltoftaparkens rekreationsområde. Den östra halvan består av småhusbebyggelse av varierande ålder. Srax intill fastigheten ligger en restaurang.

Så tar du dig hit

Buss går varje kvart in till centrala Malmö. Restiden är cirka 15 minuter. Malmö ligger mitt i korsvägen mellan Skandinavien och resten av Europa vilket gör kommunikationerna extremt goda i regionen. Här strålar både järnvägar och Europavägar samman och tåg-, buss- och flygförbindelserna från bland annat Stockholm och Göteborg är täta. Direkttåg till Malmö finns från de flesta större orter i södra Sverige. Med SJ:s snabbtåg tar resan Stockholm-Malmö bara drygt fyra timmar. Direktbussar finns från bland annat Stockholm, Göteborg och Jönköping. Flygplatsen Malmö Airport ligger tre mil öster om Malmö och flygbussen tar en dryg halvtimme in till Malmös centrum. Ett stort antal dagliga avgångar med flera olika bolag finns.

Information

Bekvämligheter

Dusch
Omklädningsrum

Karta

Kontakta oss gärna vid frågor

Malin Andersson

Uthyrare

Tel: 040-17 44 05
Mejla mig

Intresseanmälan

Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om Topplocksgatan 8