Mässgatan 12, Malmö

Typ av lokal: Kontor
Storlek: 310 kvm
Antal arbetsplatser: 19
Ledigt fr.o.m: 2022-10-01

Snabbt, enkelt & inflyttningsklart

Kontor på 3 min ska vara helt bekymmersfritt från det ni kliver över tröskeln. Därför ingår all service och utrustning ni behöver i hyran. Dessutom har du aldrig längre än tre månaders uppsägningstid. Lika flexibelt som enkelt. Kontorslokal med strategisk placering i Hyllie. Du tar dig enkelt hit med kollektivtrafik eller bil där det finns möjlighet att parkera direkt utanför dörren om du bara ska in på kontoret en timme eller parkera i fastighetens garage med direktaccess ner till kontoret. Lokalen har en välkomnande entré med lounge och kaffestation. Tre stycken mötesrum i olika storlekar och två samtalsrum. Öppet landskap med plats för upp till 19 personer varav två platser i tyst zon. Trevligt pentry och matplats för 12-14 personer. Lokalen har även två omklädningsrum med dusch.

Lite mer om platsen

Malmömässan är belägen i expansiva Hyllie, Malmös största utbyggnadsområde. I området finns Malmö Arena, Köpcentrat Emporia, kontor och bostäder.

Så tar du dig hit

Citytunneln är länken mellan Hyllie och city, det tar endast, 3 minuter till Triangeln, 6 minuter till Malmö C. Till Kastrup beräknas restiden vara 12 minuter och till centrala Köpenhamn 25 minuter. Fastigheten är lättillgänglig med bil via Ringvägarna.

Information

Bekvämligheter i lokalen

Kök/pentry
Dusch
Telefonbås
Omklädningsrum
Serverrum
WC

Bekvämligheter i fastigheten

Parkering
Skyltläge
Garage (Varm)
Besöksparkering

Karta

Kontakta oss gärna vid frågor

Malin Andersson

Uthyrare

Tel: 040-17 44 05
Mejla mig

Intresseanmälan

Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om Mässgatan 12