Hyllie Boulevard 53, Malmö

Typ av lokal: Kontor
Storlek: 583 kvm

Smart kontor med hälsa och välmående i fokus

Slå upp portarna till Eden och du välkomnas av en grönskande reception och nyöppnade restaurang Brasserie. Edens smarta digitala funktioner ger medvind åt arbetsdagen och låter dig lägga din tid på det som är viktigt. Här finns också utrymme för umgänge och avkoppling. De gemensamma ytorna förändras med årstiderna och ser till att naturen alltid är nära. Eden står för hälsa, service och intelligens. Nu har vi endast 583 kvm kvar där du har möjlighet att vara med och påverka utformningen av ditt nya kontor. Tar du cykeln till jobbet finns omklädningsrum och dusch i källarplan. Behöver du en paus under arbetsdagen tar du dig högst upp i huset och ut på terrassen med storslagen utsikt. Här finns även möjlighet att grilla eller varför inte ta ett möte i ett av mötesrummen. Välkommen till Eden!

Lite mer om platsen

På bara tolv år har Hyllie gått från att vara en åker med ett vattentorn till att vara en av de mest innovativa och snabbast växande stadsdelarna i Malmö. Hyllie vill visa vägen för Malmös framtida utveckling och samtidigt vara en global förebild för hållbar stadsutveckling. Tack vare det oslagbara läget vid Öresund, de goda kommunikationsförbindelserna till resten av Sverige och världen samt en unik framåtanda har många nationella och internationella företag valt att etablera sina regions- eller huvudkontor i Hyllie.

Detta hittar du också här

I takt med att Hyllie växer ökar även serviceutbudet. Men redan nu hittar du bland annat Emporia, ett köpcentrum på hela 93 000 kvm med cirka 230 butiker och 20 restauranger. I området ligger också Malmö Mässan samt Malmö Arena som erbjuder konserter och sportevenemang.

Så tar du dig hit

Hyllie är knutpunkten för kollektivtrafiken i södra Malmö. Tre lokala busslinjer förlängs till Hyllie centrum och två regionala busslinjer kommer att stanna vid Stationstorgets nedgång till perrongen. Med tåg tar det endast sex minuter till Malmö Centralstation, och Kastrup når man på bara 13 minuter.

Information

Bekvämligheter i lokalen

Kök/pentry
Dusch
Omklädningsrum
Balkong

Bekvämligheter i fastigheten

Mötesrum
Restaurang
Reception
Konferens
Skyltläge
Fiberanslutning
Garage (Varm)
Terrass
Cykelrum

Karta

Kontakta oss gärna vid frågor

Malin Andersson

Uthyrare

Tel: 040-17 44 05
Mejla mig

Intresseanmälan

Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om Hyllie Boulevard 53