Kontor i Malmö, 150 kvm

Nordenskiöldsgatan 24, Malmö

Lokalarea
131 - 150 kvm

Restaurang ut mot kajen i STUDIO!

Här är ett mycket stort kundunderlag med alla kringliggande företag och studenter på lunchen och boende på Story Hotel på kvällen. Lokalen är fint rundat utformad med långsidan utåt mot kanalen. Här finns möjlighet till uteservering. I lokalen finns kundtoalett, disk med fritöser, ett diskrum. Omklädningsrum och personaltoalett delas med intilliggande restaurang. Övriga restauranger i fastigheten är Kasai, Lokal 17 och Salads & Smoothies.

Om fastigheten

STUDIO är ett levande hus i centrala Malmö. Studio fylls av innovativa företag, trevliga konferensytor och kreativa miljöer. Entrén till huset är en stor offentlig möteplats dit alla är välkomna att mötas, arbeta, eller bara ta en paus i vardagen. Lokal 17 och Salads & Smoothies erbjuder fräscha luncher ochhögst upp i huset finns välrenommerade Kasai och en fantastisk Sky Bar. STUDIO BOX är ett kontor med all inclusive, tillgång till gemensamma ytor med lounge, mötesrum, pentry och terrass. STORY HOTEL högst upp i huset gör det möjligt för långväga gäster att stanna kvar över natten. BLACK BOX är en större multifunktionell yta för tv-/filminspelningar, konserter, konstgalleri, teater-/ och scenshower. STUDIO TALKS ger möjligheten till PopUp-utställningar och intressanta föreläsningar.

  • Objektet
  • {{ legend.poi.category.name }}

Omgivning

Studio ligger på Hjälmarekajen granne till Malmö Högskolas Orkanen.

Service

Gångavstånd till stans största shoppingstråk på gågatan. Mycket stort utbud av lunchrestauranger i närområdet, apotek, frisörer och all annan tänkbar service.

Kommunikationer

Från Studio är det en fem minuters promenad till Anna Lindhs plats och nedgången till Citytunneln vid Centralstationen där samtliga tåg genom Malmö stannar, vid bussstationen går de flesta stadsbussar och flera regionbussar från.

Lokaler i närheten