Nordenskiöldsgatan 24

Bestäm själv om du vill skriva avtal på 1,2 eller 3 år.

Hyr en Studio box!

Allt detta ingår när du hyr en box i Studio: Tillgång till gemensamma ytor i form av lounge, mötesrum, pentry, WC, kaffemaskin i pentry, teknik i konferensrum (AV/skärm etc.), service genom reception i entréplan, gemensam skrivare på kontorsplanet, Wifi och mobilförstärkning, städning av gemensamma ytor, flexibel avtalstid Media (värme, kyla, VA, el) samt fastighetsskatt. I boxen finns två samtalsrum. Kontoret har en fantastisk utsikt över Hjälmarekajen med havet och i horsonten ser du Turning Torso och Västra hamnen.

Om fastigheten

STUDIO är en unik flerfunktionell fastighet i centrala Malmö. Studio fylls av innovativa företag, trevliga konferensytor och bra restauranger. Entrén till huset är en stor offentlig möteplats dit alla är välkomna att mötas, arbeta, eller bara ta en paus i vardagen. Lokal 17 och Salads & Smoothies erbjuder fräscha luncher och högst upp i huset finns välrenommerade Kasai och en fantastisk Sky Bar.

Omgivning

Studio ligger på Hjälmarekajen granne till Malmö Högskolas Orkanen.

Service

Gångavstånd till stans största shoppingstråk på gågatan. Mycket stort utbud av lunchrestauranger i närområdet, apotek, frisörer och all annan tänkbar service.

Kommunikationer

Från Studio är det en fem minuters promenad till Anna Lindhs plats och nedgången till Citytunneln vid Centralstationen där samtliga tåg genom Malmö stannar, vid bussstationen går de flesta stadsbussar och flera regionbussar från.

Lokaltyp

Kontor


Lokalarea

302 kvm


Område

Centrum


Adress

Nordenskiöldsgatan 24


Kommun

Malmö


Hyra

5 000 kr/kvm/år

Kontakt


Helena Dellborg

Helena Dellborg

Uthyrare
040-17 44 25

Kontakt
Ylva Brodin

Ylva BrodinKontakt

Mer information

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Meddelande

Din förfrågan har nu skickats.

Något gick fel på webbplatsen.