Lagerlokal i Malmö, 5450 kvm

Kantyxegatan 29, Malmö

Lokalarea
5 450kvm

Lager och kontor i Fosie

Vill ni ha snabb och smidig åtkomst mellan kontoret och lagret? Vill ni snabbt kunna nå inre eller yttre Ringvägen? Vill ni etablera er i Fosies bästa och synligaste läge? Vi kan erbjuda en mycket effektiv kontors- och lagerlokal med 5 lastportar, varav 3 stycken med lastkaj och väderskydd. Kontorsdelen är fördelad på 3 våningsplan och är totalt 1 113 kvm. Lagerdelen är 3 685 kvm med 8 meter i takhöjd, ytterligare lager i entresol finns om 583 kvm.

  • Objektet
  • {{ legend.poi.category.name }}

Omgivning

Fastigheten är placerad i Fosie som representerar företag inom de flesta brancher.

Service

I Fosie Industriby har du nära till både service och kommunikationer. Ett stenkast från fastigheten finns påfart till de större vägnäten och på gångavstånd har du all tänkbar service så som lunchrestauranger, bank, systembolag mm. Industriområdet består av ett stort antal företagslokaler av varierande storlek. Fastigheten ligger i Fosie stadsdel. Här är bebyggelsen blandad och består både av höghus och industrier samt äldre hus i herrgårdsstil. Fosie kyrka, runstenen och många av bostadsområdenas namn skvallrar om stadsdelens gamla anor. Dagens Fosie utmärker sig bland annat genom Fosie Industriby med cirka 10 000 arbetsplatser och cirka 300 företag. Jägersro Center, som du hittar på gångavstånd, erbjuder inte bara trav och galopp utan också en hel del shopping. Närheten till Öresundsbron och Köpenhamn ger flera bra möjligheter.

Kommunikationer

Från fastigheten tar du dig snabbt in till Malmö centrum. Med bil tar resan knappt 15 minuter. Fastigheten är placerad mellan yttre och inre ringvägarna, tillgängligheten med bil är således utmärkt. Stadsbuss går längs Kantyxegatan.

Lokaler i närheten