Hyllie Boulevard

Effektivt kontor på plan 4.

Eden by Kungsleden

Edens smarta digitala funktioner ger medvind åt arbetsdagen och låter dig lägga din tid på det som är viktigt. Här finns också utrymme för umgänge och avkoppling. De gemensamma ytorna förändras med årstiderna och ser till att naturen alltid är nära. Eden står för hälsa, service och intelligence.

Omgivning

För tolv år sedan var Hyllie en åker med ett vattentorn. Idag är det en snabbt växande stadsdel med stark innovationskraft. Hyllie vill visa vägen för Malmös framtida utveckling och samtidigt vara en global förebild för hållbar stadsutveckling. Tack vare sitt oslagbara läge vid Öresund, goda kommunikationsförbindelser mot Sverige och resten av världen samt en unik framåtanda har många nationella och internationella företag valt att etablera sina regions- eller huvudkontor i Hyllie.

Service

Emporia är ett köpcentrum med cirka 230 butiker och restauranger som har byggts nära Malmö Arena. 2012 invigdes shoppingcentret som har en yta på cirka 93 000 kvm. I området ligger både Malmö Arena, där det bjuds på konserter och sportevent, samt Malmö Mässan.

Kommunikationer

Hyllie är en knutpunkt för kollektivtrafiken i södra Malmö. Tre lokala busslinjer förlängs till Hyllie centrum och två regionala busslinjer kommer att stanna vid Stationstorget, alla i anslutning till stationens perrong med sin nedgång från torget. Det tar sex minuter till Centralstationen med tåg, och 13 minuter till Kastrup.

Lokaltyp

Kontor


Lokalarea

500 - 1 200 kvm


Område

Hyllie


Adress

Hyllie Boulevard


Kommun

Malmö

Kontakt


Helena Dellborg

Uthyrare
031-755 56 01

Kontakt

Lena Bredberg

Uthyrare
08-503 052 13

Kontakt

Mer information

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Meddelande

Din förfrågan har nu skickats.

Något gick fel på webbplatsen.