Kontor/ Lager i Malmö, 1045 kvm

Flintyxegatan 8 A, Malmö

Lokalarea
1 045kvm

Lager och Kontor

Med god tillgänglighet till fastigheten finns detta lager på 600 kvm med markport och omklädningsrum. Kontor om 442 kvm uppdelat på två plan med rumsindelning, sammanträdesrum och pausrum.

Om fastigheten

Industribyggnad med stora kontorsdelar. Stommen består av prefabricerade betongelement. Taktäckning av duk och papp samt isolering av mineralull. Fönster med metallbågar och treglas isolerrutor. Vatten, avlopp och el är anslutet till det kommunala nätet. Uppvärmning sker med fjärrvärme. Kyla finns installerad.

  • Objektet
  • {{ legend.poi.category.name }}

Omgivning

I Fosie Industriby har du nära till både service och kommunikationer. Industriområdet består av ett stort antal företagslokaler av varierande storlek. Här är bebyggelsen blandad och består både av höghus och industrier samt äldre hus i herrgårdsstil. Fosie kyrka, runstenen och många av bostadsområdenas namn skvallrar om stadsdelens gamla anor. Dagens Fosie utmärker sig bland annat genom Fosie Industriby med cirka 10 000 arbetsplatser och cirka 300 företag.

Service

I Fosie Industriby finns all tänkbar service. Allt från restauranger och shoppingcenter till detaljhandel och verkstäder. Post och bank finns på gångavstånd. Jägersro Center, som du hittar på gångavstånd, erbjuder inte bara trav och galopp utan också en hel del shopping. Närheten till Öresundsbron och Köpenhamn ger flera bra möjligheter.

Kommunikationer

Närhet till inre och yttre Ringvägen. Stadsbussar stannar i närheten och det är promenadavstånd till Jägersro Center.

Lokaler i närheten